İrem Derici yoğun bakıma kaldırıldı

Yaklaşık bir haftadır özel bir hastanede tedavi gören İrem Derici'nin sağlık durumuyla alakalı son dakika bilgisi geldi. İrem Derici'nin yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı öğrenildi!

19 Eylül 2017 Salı 11:01
İrem Derici yoğun bakıma kaldırıldı

Sanatçı İrem Derici, 18 Eylül Pazartesi günü Acıbadem’de bulunan bir hastanenin yoğun bakım ünitesine transfer edildi. Dericinin sağlık durumuyla ilgili,  İrem Derici’nin tedavi gördüğü hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran şu açıklamaları yaptı: “Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.”

Son Güncelleme: 19.09.2017 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15