Meğerse Hadise biletliymiş...

Şarkıcı Hadise geride bıraktığımız akşam İngiliz Moda Ödülleri'nde boy göstermiş ve dünyaca ünlü isimlerin katıldığı organizasyonun kırmızı halısında poz vermişti.

06 Aralık 2017 Çarşamba 15:02
Meğerse Hadise biletliymiş...

İngiliz Moda Ödülleri önceki akşam Londra Royal Albert Hall’de dağıtıldı. Törenin sürprizi ise kırmızı halıda Nedret Taciroğlu imzalı bir elbise ile sessiz sedasız yürüyen şarkıcı Hadise’ydi. Ödül töreninden değil de kırmızı halıda çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan şarkıcı kafalarda soru işareti uyandırdı.

GECEDEN KARE YOK

Hadise’nin paylaşımlarını görenler, onun geceye davetli olarak mı yoksa biletle mi gittiğini merak etti. Duymayan Kalmasın adlı magazin programında Hadise’nin geceye 2500 TL’ye aldığı biletle katıldığı ortaya çıktı. Hadise bilet alarak katıldığı ödül töreninde içeriden fotoğraf paylaşmadı. (Sözcü)

Son Güncelleme: 06.12.2017 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15