Orhan Gencebay’dan siyasilere mesaj

Hayat arkadaşı Sevim Emre'yle birlikte 'Sonsuz Aşk' galasında boy gösteren Orhan Gencebay, siyasilere mesaj gönderdi.

24 Mart 2017 Cuma 10:07
Orhan Gencebay’dan siyasilere mesaj

 Gecede muhabirlerin sorularını yanıtlayan usta sanatçı, “Ben şahsım olarak iyi bir film olduğunu düşünüyorum, halkımız da çok sevecektir. Murat’ı ve Fahriye’yi çok seviyoruz, ikisi de aslanlar gibi başarılı oyuncular” dedi. Yıllardır sinema filmlerinden uzak olan Gencebay, “Bazen arkadaşlar ile konuşuyorum, teklifler geliyor. Ben müzik ve kendi işlerim ile uğraştığım için pek vaktim olmuyor, ben de çok isterim” dedi. Müzik sektörü ile ilgili konuşan sanatçı, “Yakın zamanda büyük bir toplantı yapacağız, sektör için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz” dedi.

orhan-gencebay-ica

SİYASET HAKKA VE HALKA HİZMETTİR

Hiç bir zaman siyaset yapmadığını belirten Orhan Gencebay, “Ben hiç siyaset yapmadım, ancak siyaseti iyi yapana çok teşekkür ederim. Siyaset hakka ve halka hizmet demektir, iyi yapan hep dua almaktadır. Herkes Allah razı olsun der, herkes var olanı korumak ve insanların mutlu olması için çalışmak çok önemli. Barış ve huzur dolu daha güzel günlerimiz olacak, hepinize teşekkür ederim” diyerek salona geçti. (Sözcü)

Son Güncelleme: 24.03.2017 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15