Perihan Savaş: İbrahim Tatlıses bana hep vururdu!

Türk sinemasının dev ismi Perihan Savaş ,'Yaşamdan Hikâyeler Bayram Özel’ programına uzun süre konuşulacak açıklamalarda bulundu.

24 Haziran 2017 Cumartesi 15:04
Perihan Savaş: İbrahim Tatlıses bana hep vururdu!

 İbrahim Tatlıses ile 6 yıl süren fırtınalı bir birliktelik yaşayan Perihan Savaş, "Benim için artık hiçbir şey ifade etmiyor. Ben kimsenin paçasına tutunup eteğine tutunup bir yere gelmedim, ben Perihan Savaş’tım” dedi.

Tatlıses’in, kızı Melek Zübeyde’ye hamileyken kendisini aldattığını belirten ünlü oyuncu, "İhaneti öğrendiğimde çocuğumu düşürüyordum. Üzüntüden 15 gün hastanede yattım. 4 aylıktı kızım, kaybediyordum kızımı" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses’i gördüğü şiddet nedeniyle affetmediğini vurgulayan Şavaş, "Vururdu, hep vururdu. Sadece bana değil, herkese vururdu. Onu Allah affetsin. Artık benim için herhangi birisinden farkı yok" şeklinde konuştu.

Gördüğü şiddet ve aldatıldığı için İbrahim Tatlıses’ten ayrıldığını dile getiren Perihan Savaş, "Hayatıma giren adam gibi adam yalnızca Yılmaz Zafer’di. Ben ondan kocalığı, ağabeyliği, babalığı her şeyi gördüm. Ona bakabilmek için 4 işte birden çalıştım. Keşke daha fazla yaşasaydı başımın üstünde yeri vardı, başımın tacıydı. Ne yapar ne eder yine bakardım ona" sözleriyle, 22 yıl önce hayatını kaybeden büyük aşkına özlemini dile getirdi.

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın Melek Zübeyde isimli bir kızları bulunuyor.

Son Güncelleme: 24.06.2017 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15