Selfie çılgınlığı Fazıl Say'ı isyan ettirdi!

Sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşımı yapıp uzun bir metin yazan dünyaca ünlü piyanist, bir obje olarak kullanılmak istemediğini dile getirdi.

19 Ocak 2017 Perşembe 19:53
Selfie çılgınlığı Fazıl Say'ı isyan ettirdi!

Bir hayranının Avusturya’da barda dinlendiği sırada kendisiyle selfie çekmek istemesi üzerine küplere binen Fazıl Say, yaşadıklarına isyan etti.

Birçok ünlünün mustarip olduğu selfie çılgınlığına dair ünlü piyanist şunları yazdı: “Merhaba bile demiyorsun. Adını bile söylemiyorsun.
Ne yaptığını bilmiyoruz. Hayranım diyorsun ama konuşacak konun yok Neye hayran olduğunu da bilmiyorsun. Viyana’da bir barda rastliyorsun ve tek derdin sosyal medyana selfie koymak. Karşındaki insan ‘obje’ çünkü. Hayvanat bahçesinde bir maymun. Akvaryumda bir balık çünkü. Objeyim ben. Ünlü olunabilinir. Viyana’da üç ayda bir konser vermek ün olabilir, ama bu 20-25 yıllık muazzam bir uğraşın, bir delice çalışmanın ürünüdür. Dolayısıyla senin için ün olan şey, benim için aylar yılların fedakârlığıdır. Ve evet 9 saat provadan sonra akşam 22.30’da barda rahatsız edilmeden viskimi içmeyi tercih ederim. Sen mi??? Peki. Son bir şans… Sen de gel foto çektir kim olduğunu bile bilmeyelim. Tanışma. Etme. Adını bile telafuz etme. ‘Konsere gel’ dedim, ‘Biletler çok pahalı’ diyorsun ezbere, elindeki içkiden daha ucuz halbuki bilet fiyatı, uyduruyorsun.

Vazgeçiriyorsun beni… Dün sayende yeni bir uygulamaya geçtim. Artık kendi iPhone’umla çekiyorum bu istekleri. Madem ‘obje’yim, kendi iphone’umda yedekleyeyim objeliğimi. Ve sana yüzde kaç obje sunacağımı ben belirliyebileyim. Al; %24 Fazıl. Gayet fair!!!!”….

Son Güncelleme: 19.01.2017 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15