Serpil Çakmaklı: Öyle bir ortamda neyin etkilenmesi

Türk sinemasına damga vuran oyunculardan Serpil Çakmaklı verdiği röportajda kendi dönemine ait ilginç detaylardan bahsetti.

23 Eylül 2017 Cumartesi 15:14
Serpil Çakmaklı: Öyle bir ortamda neyin etkilenmesi

Oynadığı fimlerde sergilediği bikinili vücuduyla bir döneme damga vurmuş isimlerden Serpil Çakmaklı çektiği cesur sahnelerle ilgili açıklamalarda bulunurken şimdiki neslin kendilerinden daha cesur olduğunu söyledi. Verdiği röportajda kendi dönemindeki film setlerinden ve çekim ortamlarından da bahseden Çakmaklı ilginç açıklamalarda bulundu. İşte Serpil Çakmaklı’nın Posta gazetesine verdiği röportajda dikkat çeken kısımlar:

Bugünkü aklınız olsa o kadar erotik sahnede oynar mıydınız?

Bunu kabul etmiyorum. Günümüzde her şey yapılıyor ekranlarda. Ben amatör kalırım yenilerin yanında. Biz de cömert sahneler çekiyorduk ama altımızda taytlarımız oluyordu.

Beren Saat sevişme sahnelerinde araya yastık konulduğunu söylemişti.

Bizde yastık olmazdı. Profesyonellikte ona gerek var mı bilmiyorum.

serpil-cakmakli-ic

‘Televizyon muhafazakarlaşıyor’ fikrine ne söylersiniz?

Saçmalıyorlar. Hepsi öpüşüyor. Şimdiki oyuncular gayet rahat. Bizim jenerasyonumuzu amatör bırakacak şeyler yapılıyor.

Mesela neler?

Bizim dönemimizde evli bir kadının öpüşmesi büyük olaydı. O zaman için hangi erkek bunu kabul ederdi. Şimdi bakıyorsun, evli oyuncuların hepsi rahatlıkla öpüşüyor. Kurallar değişti, yumuşadı.

‘Sevişme sahnelerinde gerçek etkileşim oluyordu’ diyenler de var.

Mümkün değil. Bir kere ortam müsait değil. Işıklar altında. Bazen herkes çıkartılır, sadece yönetmen ve asistanı kalırdı içeride. Çünkü utanırdık. Öyle bir ortamda neyin etkilenmesi!

Son Güncelleme: 23.09.2017 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15