"Sinan Çetin tedavi masraflarımı karşılamadı, kimseye sigorta yapmıyor"

‘İstasyon’ filminin çekimleri sırasında ayağı kırılan oyuncu Cem Özer, yönetmen Sinan Çetin’in tedavi masraflarını karşılamadığını söyledi. Özer, Çetin'in sette kimsenin sigortasını da yapmadığını iddia etti.

01 Aralık 2018 Cumartesi 11:55
"Sinan Çetin tedavi masraflarımı karşılamadı, kimseye sigorta yapmıyor"

Özer, filmin çekimleri sırasında sağ ayağını üç yerden kırmıştı. 

Posta’dan Suna Akyıldız’a açıklamada bulunan Özer, Çetin’in tedavi masraflarını karşılamadığını söyledi; "Sinan Çetin bu süreçte sağlık masraflarınızı karşıladı mı?" sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı: 

"Hayır. Sigorta da yapmadı. Sette kimse sigortalı değildi. Üstüne kırık ayakla bir gün set bozulmasın diye ısrarla devam ettim. Afyon’da ayağımı geçici alçıya aldılar. “Biz bu kırığı burada ameliyat edemeyiz, İstanbul’a gidin” dediler. Madem bu kadar zor ve tehlikeli bir ameliyat bu, dünya çapında iyi olduğunu bildiğim bir hoca var, Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu. “Bari ona yaptırayım” dedim. Bu kez de “O kazıkçı” dediler. Sponsor bir hastane buldular. “Orada yaptır” dediler. Kabul etmedim. İsmini bile duymamışım... Ertesi güne set organize edilmişti. “Aman iptal olmasın iş. Çekelim sahneyi, ondan sonra İstanbul’a giderim” dedim. Ve sonuç bu oldu... "

Posta'da yer alan söyleşinin tamamı için tıklayın

Son Güncelleme: 01.12.2018 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15