Tolga Karel iflas etti artık tır şoförü...

Yaprak Dökümü ile tanınan Tolga Karel Amerika'ya gitti; planları istediği gibi gitmedi ve iflas etti. Ünlü yıldız şimdilerde tır şoförlüğü yapıyor.

04 Aralık 2018 Salı 12:26
Tolga Karel iflas etti artık tır şoförü...

Yaprak Dökümü dizisiyle akıllara kazınan Tolga Karel Amerika'ya yerleşmişti. Karel kurduğu işi batırdı, eşinin annesinin evine yerleşti. Sağlık turizm işine giren Karel'in işleri umduğu gibi gitmedi.

Ünlü oyuncu iflas edince tır şoförlüğü yapmaya başladı.

ieieiiei

Karel ekonomik olarak zorluklar yaşamaya başlayınca; kursa yazıldı ve tır şöforlüğü yapmaya başladı. Karel aylık maaş olarak da 8 bin dolar alıyor.

tolga-karel-1

2. Sayfa’nın gündeme getirdiği haberde Tolga Karel’in iş yeri olarak kullandığı evinden ayrıldığı ve eşinin annesinin evinde yaşamaya başladığı bilgisi de yer alıyor. Şimdilerde tır şoförlüğü yapan Karel sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmayı da ihmal etmedi.

Oyuncu Tolga Karel, oğlu Cihangir’in annesi Günay Musayeva ile boşandıktan sonra Sarah Scott ile evlenerek Amerika’ya yerleşmişti. (Mynet)

Son Güncelleme: 04.12.2018 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15