Yılın dizi çifti: Hilal ve Leon

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Vatanım Sensin'de Miray Daner ile Boran Kuzum'un canlandırdığı 'Hilal' ve 'Leon', Amerika'nın ünlü magazin kanalı '!E! Entertainment'ın yaptığı oylamada 'Yılın TV çifti' seçildi.

25 Şubat 2018 Pazar 16:59
Yılın dizi çifti: Hilal ve Leon

Amerikan magazin kanalı 'E! Entertainment' internette düzenlediği anketle '2018 Yılının En İyi TV Çifti'ni seçti. Yarışa katılan 64 çift arasında 'Supergirl' ve 'X Files'ın kahramanları bile vardı.

Kanal D'deki 'Vatanım Sensin'de 'Hilal ile Leon'u oynayan Miray Daner ve Boran Kuzum'un en güçlü rakibi 'Arrow'un aşıkları 'Oliver ile Felicity' (Stephen Amell ve Emily Bett Rickards) oldu.

Birlikte finale kaldılar. 'Hilal ve Leon' 290 bin oyun 236 binini (yüzde 82) alıp zafer kazandı.

8611797

Boran Kuzum sonucu öğrenince hayranlarına şöyle seslendi: ''Çılgınsınız! 2018’in en iyi dizi çifti için dünyanın her yerinden verdiğiniz oylar ve desteğiniz için teşekkürler.''

Miray Daner ise ''Sabırla, özveriyle oy veren herkese ve en çok da bu ödülün mimarı 'HiLeon'a sonsuz teşekkürler'' diye mesaj yayınladı.

'E! Ertertainment' kanalı ise sonucu bildirdiği haberi Türkçe olarak şu cümleyle bitirdi: ''Bu olağanüstü başarınız için tebrik ederiz.''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15