"Yusuf Güney, sosyal medyada tanıştığı kadını darp etti"

Şarkıcı Yusuf Güney, geçen günlerde sosyal medya üzerinden Deniz Ç. isimli genç bir kadınla tanıştı. Mesajlaşmanın ardından İstinye'de bir parkta buluşan çift, daha sonra Bebek'te lüks bir kulübe gitti. Geç saatlere kadar eğlenen çift, mekandan ayrılarak başka bir yere gitmek üzere taksiye bindi. İddiaya göre, takside aralarında gece kulübündeki hesap sebebiyle tartışma çıktı. Yine iddiaya göre Güney, genç kadına küfür ve hakaret içeren sözler sarf etti. Bu arada taksiden inmek isteyen kadına, Güney kolundan tutarak engel olmaya çalıştı.

08 Ocak 2019 Salı 09:39
"Yusuf Güney, sosyal medyada tanıştığı kadını darp etti"

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre, bu sırada ikili arasında tekme ve tokatların atıldığı ve bir arbedenin meydana geldiği belirtildi. Genç kadın, polis merkezine giderek Güney hakkında şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İstanbul Ailenin Korunması Bürosu tarafından soruşturma devam ederken, Deniz Ç., Güney ile barıştığını ve şikayetinden vazgeçtiğini belirtti.

Kadının şikayetinden vazgeçmesi üzerine Güney hakkında takipsizlik kararı verildi. Kararda; ortada şikayet bulunmadığı gerekçesiyle soruşturmaya devam edilmemesine hükmedildi.

Son Güncelleme: 08.01.2019 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15