"AKP - FETÖ ittifakı yeniden mi kuruluyor!"

CHP MANİSA MİLLETVEKİLİ MAZLUM NURLU: AKP - FETÖ İTTİFAKI YENİDEN Mİ KURULUYOR?.. Bank Asya eski Genel Müdür Yardımcısının Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı olarak atanmasına ilişkin Mecliste konuşan CHP Manisa Milletvekili Mazlum NURLU; AKP FETÖ ittifakı yeniden mi kuruluyor diye sordu.

17 Nisan 2018 Salı 16:43
"AKP - FETÖ ittifakı yeniden mi kuruluyor!"

Mazlum Nurlu Mecliste yaptığı konuşmada; "Bugünkü Resmi Gazetede çok ilginç bir atama kararı  var.

Açılışına Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat katıldığı, Bank Asya’nın, önceki Genel Müdür Yardımcısı Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı olarak atanmıştır. Atama kararının altında Cumhurbaşkanı ve Bakanlar Kurulunun tamamının imzaları var. Bank Asya’nın önünden geçenleri bile işten attığınız dönemde, Fetö’nün bankasında uzun yıllar yöneticilik yapan Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun SPK gibi bir kurumun başına atanması AKP-FETÖ ittifakının yeniden kurulduğu kuşkusuna neden olmuştur.

 

15 Temmuz kanlı darbe girişiminden bu yana FETÖ’nün siyasi ayağının ortaya çıkarılmaması, eski Fetöcülerin önemli görevlere getirilmesi, Sözde Fetö ile mücadele adı altında Fetöcüler dışında herkesle mücadele edilmesi, maalesef AKP-FETÖ ittifakının yeniden kurulduğu kuşkularını artırmaktadır" ifadelerine yer verdi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15