Hayati Tekin: “Gençlerimiz Uyuşturucu Batağında”

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Hayati Tekin içişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya gençlerimizin uyuşturucu batağına nasıl çekildiğini sordu.

22 Ekim 2017 Pazar 10:57
Hayati Tekin: “Gençlerimiz Uyuşturucu Batağında”

Tekin, İçişleri Bakanına hitaben; "Sayın Bakanım, son zamanlarda uyuşturucuda önemli bir artış olduğu her gün basınımızın malumudur. Sentetik uyuşturucudaki yaygınlaşma toplumu tehdit eder hâle geldi. Amerika'da bir uyuşturucu icat ediliyor, "Flakka", iki günde ismi "Zombi" olarak konuluyor ve maşallah, Türkiye'ye geliyor. Her gün bir iki şehidimiz oluyor, tüm ülke olarak ağlıyoruz. Tahmin ederim ki her gün 10, belki de 100 gencimizi uyuşturucu batağında kaybediyoruz. Uyuşturucu mafyası önce gençleri alıştırıyor, sonra mafya elemanı olarak kullanıyor; mafya için bu tatlı bir sirkülasyon, toplum için her gün yeni bir tehlike doğuruyor. Bu, artık seni beni geçti, Hükümeti de geçti. Bence, kanunları yeniden düzenleyip, toplumsal büyük bir seferberlik ilan etme zamanı geldi de geçti diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bununla ilgili bir projeniz var mı?" diye sordu

İçişleri Bakanı Soylu CHP’li Tekin'e şöyle cevap verdi

“Asayişle uğraşıyoruz, uyuşturucu ile de uğraşıyoruz. Hiç birinden vazgeçemeyiz. Uyuşturucu ile mücadele için daha bu sabah toplantı yaptık. Teknoloji ve iletişimde çok hızlı gelişmeler oluyor. Çabalarımız yoğunlaşarak devam edecek” dedi.

https://youtu.be/NS3gtfVw3sc

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15