“Her yere yol yapmakla övünen AKP, Kütahya'yı es geçiyor!” 

CHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ DR. ALİ FAZIL KASAP: “ EMET- TAVŞANLI YOLU YİNE ÇÖKTÜ” • “KÜTAHYA’YA HER ALANDA OLDUĞU GİBİ ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR”

21 Ocak 2019 Pazartesi 12:38
“Her yere yol yapmakla övünen AKP, Kütahya'yı es geçiyor!” 
CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Kütahya’nın Emet-Tavşanlı yolunun 8 kilometrelik bölümünün Günlüce köyü mevkinde, 20 metre uzunluğunda 4 metre derinliğinde göçük meydana geldiğini hatırlatarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı başta olmak üzere Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünü konu ile ilgili harekete geçmeye çağırdı.

 

Kasap, daha önce de belli noktalarda iki kez göçük meydana geldiğini ve yolun trafiğe kapatıldığını hatırlatarak şöyle dedi:

 

“Emet-Tavşanlı yolu, sık sık yaşanan göçükler yüzünden trafiğe kapatılıyor. Tavşanlı, Emet, Hisarcık ve Simav'dan güneye uzanan bu yolun bir türlü bitirilememesi ve sürekli yolda göçüklerin meydana gelmesi, bölge halkını çileden çıkardı. Bor madeni ve asit tankerlerinin yoğun bir şekilde geçiş yaptığı bu yolun, dolgusunun tarladan alınan toprakla yapıldığı ve dolguya taş konulmadığı gerekçesiyle yolun sağlıklı olmadığı konusunda ciddi şüpheler var. Kütahyalı vatandaşlarımız bu konuda mağdur. Her alanda olduğu gibi altyapı alanında da Kütahya’ya üvey evlat muamelesi yapılıyor.”

 

Kasap, daha önce de konu ile gerek bakanlık nezdinde, gerekse karayolları nezdinde girişimde bulunduğunu hatırlatarak, “Kütahya’yı görmezden gelenleri, vatandaşın yaşadığı sorunlara çözüm olamayanları, tüm Kütahyalı vatandaşlarımın bilmesini isterim.”    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15