Ordu'nun yolları KAMUDA TASARRUFA kurban mı gidecek?

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa ADIGÜZEL, Ordu’da uzun yıllardır bir türlü tamamlanamayan, defalarca çalışmaları durup yeniden ihale edilen ULUBEY – GÜRGENTEPE – GÖLKÖY yolunu Ulaştırma Bakanına dönük hazırladığı soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı.

22 Ekim 2018 Pazartesi 12:45
Ordu'nun yolları KAMUDA TASARRUFA kurban mı gidecek?

ULUBEY – GÜRGENTEPE – GÖLKÖY YOLU NE ZAMAN BİTECEK?

2011 yılından beri yürütülen projede defalarca ihaleye çıkıldığını ancak işlerin yarım bırakıldığını belirten ADIGÜZEL, Yeni Ekonomi Programı (YEP) bünyesinde bu yolun tamamlanmasının askıya alınıp alınmayacağını da sordu. İktidar yetkililerinin kamuda tasarruf adı altında yaptıkları açıklamalarda bitme noktasına gelmiş projeler hariç tüm projelerin askıya alınacağı gibi açıklamalar yaptıklarını hatırlatan Ordu Milletvekili, “Bu yol zaten yıllar önce bitmeliydi. Eğer şimdi henüz bitme noktasında değil diyerek askıya alırlarsa Ordululara yapılmış büyük bir haksızlık olur. Hem yolu uzun yıllardır bir türlü bitirmeyip hem de askıya alınmasını asla kabul etmeyiz. Ayrıca bugüne kadar ne tür aksaklıklar oldu? Yol neden bu kadar gecikti? Kaç defa ihaleye çıkıldı? Kaç firma değişti? Projede değişiklik yapıldı mı? Toplam maliyet ne olacak ve yol ne zaman bitirilecek gibi sorularımız var. Ordulular adına sorduğum tüm bu soruların en kısa sürede Ulaştırma Bakanı tarafından yanıtlanması gerekir.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15