Öztunç'tan zor soru: 'Neden gençlerimizi kandırıyorsunuz?'

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, aylar öncesinden büyük bir propagandayla açılışı yapıldığı halde bugün faaliyete geçecek düzeye dahi gelemeyen Andırın Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’ndaki son durumun ve gerçeklerin kamuoyuyla paylaşılması için harekete geçti.

22 Eylül 2018 Cumartesi 13:17
Öztunç'tan zor soru: 'Neden gençlerimizi kandırıyorsunuz?'

AKP’li belediye başkanları ve milletvekillerinin katılımıyla 24 Haziran seçimleri öncesi aceleyle açılışı gerçekleştirilen Andırın Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’nun aradan geçen 3 aya rağmen halen hizmete girememesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

CHP’li Ali Öztunç’un konuyu Meclis gündemine taşırken, “Bu tesis madem hemen hizmete girmeyecekti neden açılışını yaparak gençlerimizi kandırıyorsunuz? Faaliyete geçmeye hazır olmayan bu tesisin seçimlere birkaç gün kala açılmasındaki amaç nedir?” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Öztunç’un Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesi aynen şu şekilde:

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA

        

Aşağıdaki sorularımın Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim.

Saygılarımla.

                  

                                                                        Ali ÖZTUNÇ

                                                                  Kahramanmaraş Milletvekili

                                                                 

24 Haziran seçimleri öncesi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP Milletvekillerinin katıldığı törenle 12 Haziran’da Andırın İlçemizde açılışı yapılan Gençlik Merkezi ve Spor Salonu, aradan üç ay geçmesine rağmen hizmete girmemiştir. Andırın İlçemizde yaşayan gençlerimiz kullanıma hazır olmayan bir yerin açılışının neden yapıldığını merak etmektedirler.

Buna istinaden;

  1. Faaliyete geçmeye hazır olmayan bu tesisin seçimlere birkaç gün kala açılmasındaki amaç nedir? Bu tesis madem hemen hizmete girmeyecekti neden açılışını yaparak gençlerimizi kandırıyorsunuz?
  2. Andırın’daki gençlik ve spor merkezi üç aydan beri neden faaliyete geçmemiştir? Ne gibi eksiklikler mevcuttur? Yapan firma ile bir anlaşmazlık mı yaşanmıştır?
  3. Bu tesisi yapan firma hangisidir? Yapım bedeli ne kadardır?
  4. Gençlik merkezi ve spor salonundan Andırın’lı gençlerimiz ne zaman faydalanabileceklerdir?

Son Güncelleme: 22.09.2018 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15