Sözleşmeli öğretmenlere EŞ DURUMU desteği!

MHP’Lİ ERSOY’DAN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERE EŞ DURUMU DESTEĞİ, YERFISTIĞINA DESTEKLEME HATIRLATMASI

13 Ekim 2017 Cuma 10:40
Sözleşmeli öğretmenlere EŞ DURUMU desteği!

MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç.Dr.Ruhi Ersoy, TBMM Genel kurulunda MHP grubu adına konuştu.

MHP Osmaniye Milletvekili Doç.Dr.Ruhi Ersoy, MHP grubu adına yaptığı konuşmada sözleşmeli öğretmenlerin eş durumu atamalarına ve yerfıstığının destekleme kapsamına alınması konularına değindi.

Doç.Dr.Ruhi Ersoy, konuşmasının başında Amanoslar’da teröristlere nefes aldırmayan başta Osmaniye’deki askeri birlikleri ve emniyet güçlerini tebrik etti.

Ersoy, Amanoslar’dan Muğla’ya kadar terörün etki alanı yaratmaya çalıştığını ifade ederek, buralarda da tıpkı Güneydoğu’daki gibi var gücüyle mücadele edip teröristleri barındırmayan güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun dedi.

Ersoy, konuşmasına kendilerine iletilen sorunlardan biri olan “sözleşmeli öğretmenlerin eş durumundan atama” sorununa değindi. Doç.Dr.Ruhi Ersoy, insanlarımızın “eş-iş” arasında tercihe zorlanmaması gerektiğini, aile bütünlüklerinin sağlanmaları için bakanlığın çalışma yaparak sorunu çözmesi gerektiğini belirtti.

Doç.Dr.Ruhi Ersoy, konuşmasının devamında Tarım Bakanına “yerfıstığı destekleme” konusunu sordu. Ersoy, Milli Tarım Politikaları kapsamında yerfıstığının mutlaka destekleme kapsamına alınmasını isteyerek, Tarım Bakanından konuyu daha detaylı ele almak için Osmaniye Ticaret Borsası ile görüşme talebinde bulundu.

Konuşmanın Youtube videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=1HWYKd9QfTw

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15