Akın: 25 HAZİRAN sabahı ince bir güzellikle uyanacağız!

CHP’Lİ AKIN BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

24 Mayıs 2018 Perşembe 13:00
Akın: 25 HAZİRAN sabahı ince bir güzellikle uyanacağız!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet AKIN, Balıkesir'de, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından yapılan 27’nci milletvekili aday tanıtım toplantısına katılarak konuşma yaptı. Akın’ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde;

“25 Haziran sabahı İnce bir güzellikle uyanacağız. Biz şuana kadar 3 milletvekilli kardeş olarak hem Mehmet Ağabeyim, hem de Namık Ağabeyim, örnek milletvekilliği yaptık. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk hedefimiz Balıkesir’e en güzel hizmeti etmek oldu.  Şimdi yeni bir bayrak değişimiyle, onlardan aldığımız güçle bu sefer daha çok milletvekiliyle iktidar olacağız. Şimdi bundan sonra söz milletin.

25. ve 26. Dönemde Kuvayı Milliye ruhu ve örgütümüzün desteğiyle çıkmış olduğum bu yolda, 25 Hazirandan sonra Bandırma Vapurundakilerin yol gösteren kararlılığı ve heyecanı ile yoluma devam ediyorum.

Siyaset kilo ile yapılmaz, siyaset vatan, millet aşkıyla yapılır. Tahribata uğramış, delik deşik edilmiş bir demokrasimiz var. Türkiye Cumhuriyetin vatandaşları ıstırap yaşıyor. Milletimizin desteğiyle OHAL’i defedeceğiz. Demokratikleşme sürecini kaybetmiş bu rejimi değiştirmek hepimizin boynumuzun borcu. Millet olarak biriz, beraberiz; bir ittifak yaptık.

Değerli arkadaşlar biz Millet ittifakı olarak, demokrasiyi, özgürlükleri başa getireceğiz. Gençlerimize, cumhuriyetimize, emanetimize sahip çıkacağız. Bu düzeni def edeceğiz.

Bu memlekette 16 seneden beri borçtan başka ne var. Herkes ceplerine baksın. Siyaset sevgiyle yapılır, saygıyla yapılır. Bunlar ne diyor, CHP’ye oy verirseniz, faizler yükselir, engellilere verilen paralar geri alınız. Biz hak yemeyiz, biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz. Biz Türkiye’nin birleştirici gücüyüz.

Kuvayı Milliye’nin Başşehrinden duymak isteyenlere söylüyorum bu milletin gönlündeki Atatürk aşkını, sevdasını silemezsiniz.

Erdoğan ne diyor “Milletimiz tamam derse bırakırız.” Bırak be kardeşim bırak, Tamam, bırak!  Çocuklarımızın geleceği için, cumhuriyetimizin geleceği için küskünlük yok. Tek davamız var, tek sevdamız var Türkiye Cumhuriyeti! Millet ittifakı olarak parlamento çoğunluğunu biz alacağız.

Kuvayı Milleye’nin Başşehrinden, son haftalarda oturanlara ve yandaşlarına sesleniyoruz 24 Haziran’a kadar keyfizi çıkarın çünkü yolcudur Abbas bağlasan durmaz! 16 Haziran’da tohumları serptik, şimdi elbirliğiyle mücadelemizi kazanacağız 24 Haziran’da öncelikli görevimiz Balıkesir’de en çok milletvekilini çıkarmak. Bunların saraylarını millete bırakacağız, millet ittifakını kazandıracağız. Sonra da sıra yerel seçimlere gelecek, yerel seçimleri de kazanacağız. Türkiye’nin her yerinde CHP bayrağını sallandıracağız.”

Toplantı, milletvekili adayları  Fikret Şahin, Ensar Aytekin, İrfan Barış, Seval Bozkurt, Ender Biçki, Neşe Zengin, Berrin Gençoğlu ve Oğulcan Koçak´ın kendilerini tanıtması ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15