Akın, Azerbaycan'da CHP’yi temsil edecek

CHP'Lİ AKIN AZERBAYCAN’DA ÜST DÜZEY GÖRÜŞMELERE KATILACAK

16 Ocak 2018 Salı 13:18
Akın, Azerbaycan'da CHP’yi temsil edecek

CHP Balıkesir Milletvekili, Dışişleri Komisyon Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın,  Azerbaycan’a üst düzey diplomatik görüşmeler yapmak üzere görevlendirildi. AKP, MHP ve CHP’den oluşan TBMM Dışişleri Komisyon heyetinde CHP’yi Ahmet AKIN temsil edecek.

16-17-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek ziyarete ilişkin detaylar da paylaşıldı. TBMM Dışişleri Komisyon heyetini Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İlham ALİYEV’in, Milli Meclis Başkanı Sayın Oktay ASADOV’un ve Dışişleri Bakanı Sayın Elmar MEMMEDYAROV’un kabul edeceği bildirildi. Heyet ayrıca Enerji Bakanlığı, Milli Meclis Uluslararası İlişkiler ve Parlamentolararası İlişkiler Komitesi ve Milli Meclis Azerbaycan-Türkiye Parlamentolararası İlişkiler Çalışma Grubu Üyeleri ile temaslar gerçekleştirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15