AKP'li Ataş: Erdoğan'ı bu ülkede başkan yapmadan bize eşimiz, ailemiz haramdır

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 24 Haziran seçimlerinin gelecek yüz yılı şekillendirecek dönüm noktası olduğunu savundu. Ataş, Erdoğan'ın başkan seçilmesinin önemini "Recep Tayyip Erdoğan'ı bu ülkede başkan yapmadan bize uyku haramdır. Bize çoluk çocuğumuz haramdır ailemiz haramdır. Eşimiz haramdır dostumuz haramdır" sözleri ile anlattı.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 10:20
AKP'li Ataş: Erdoğan'ı bu ülkede başkan yapmadan bize eşimiz, ailemiz haramdır

AKP Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar ve milletvekili aday tanıtımına AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş katıldı.

Ataş yaptığı konuşmada 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin gelecek yüz yılını şekillendireceğini iddia ederek, “Şu son dönemde büyüme oranı ile dünya şampiyonu olan ülkemizi hazmedemeyen çevreler, şimdi 24 Haziran seçimleri sonrasında yeni yönetim sistemi ile nasıl bir Türkiye’yi inşa edeceğimizi dışımızdaki Türkiye düşmanları bizden çok daha iyi biliyorlar.” diye konuştu.

Erdoğan’ın mutlaka başkan olması gerektiğini savunan Ataş sözlerini şöyle sürdürdü “Ekonomik olarak kendilerine diz çöken bir Türkiye olsun istiyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek istiyorlar. Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar. Bölgesinde söz sahibi olan Türkiye’yi arzu etmiyorlar. Yapılmak istenen budur. Onlara verilecek en güzel cevap 27 günlük seçim süreci boyunca bize uyumak haramdır. Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkede başkan yapmadan bize uyku haramdır. Bize çoluk çocuğumuz ailemiz haramdır. Eşimiz dostumuz haramdır. Bu seçim farklı bir seçimdir. Bu seçim ülkemizin gelecek 100 yılını şekillendirecek en önemli dönüm noktalarından bir tanesidir. Onun için işimizi sağlam tutmamız lazım.”

Son Güncelleme: 28.05.2018 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15