AKP'li vekilden Burhan Kuzu'ya 'başkanlık' şiiri

Meclis Başkanlığı içinAKP'den aday olmak istediği kulislere yansıyan Burhan Kuzu bu yıl aday olmadı. Meclis Başkanı yeniden İsmail Kahraman oldu. Fakat Kuzu, Twitter’dan kendisine yöneltilen övgü dolu şiirleri paylaşarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

24 Kasım 2017 Cuma 11:14
AKP'li vekilden Burhan Kuzu'ya 'başkanlık' şiiri

En son TBMM Başkan aday adayı olduğu kulislere yansıyan AK Partili Burhan Kuzu, Twitter’dan kendisine yöneltilen övgü dolu şiirleri paylaşarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

AKP Osmaniye Milletvekili Suat Önal’ın bir dörtlüğünü paylaşan Kuzu, “Umuma sorulsa, kimdir hukukçuların piri? Yedisinden yetmişine, hemen akla gelir biri. Olduğu yerde bir başkadır sohbetin tadı, tuzu, gönüllerin başkanı sevgili hocamız Burhan Kuzu” diye yazdı.

Son Güncelleme: 24.11.2017 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15