AKP’nin ŞEKER OYUNU ortaya çıktı

CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Bülent ÖZ, fabrikaları sözde özelleştirme altında satan AKP’nin Şeker Fabrikaları satılırken, Bakanlar Kurulu kararıyla Nişasta Bazlı Şekerde Gümrük Vergisi kaldırmasını, “bak şen şu tesadüfe, AKP’nin şeker oyunu ortaya çıktı.” diye değerlendirdi.

14 Nisan 2018 Cumartesi 19:23
AKP’nin ŞEKER OYUNU ortaya çıktı

“Şeker Kurumu’nun AKP tarafından KHK ile kapatılması Milli ve Yerli olan Şeker Fabrikalarının satılması ile devam ediyor. Ne büyük tesadüftür ki, AKP Hükümeti Yerli ve Milli olan şeker sanayimizin eşsiz hammaddesi şeker pancarına vurduğu darbe yetmiyormuş gibi, oluşan üretim açığını mısır şurubu yani Nişasta Bazlı Şekerle kapatıyor” diyen CHP’li Bülent ÖZ;

“Bakanlar Kurulu Kararı'yla Bosna Hersek'ten bu yıl ithal edilecek 20 bin ton NBŞ için gümrük vergisi kaldırıldı. NBŞ ile birlikte Türkiye'de yaygın olarak kullanılan ve sağlığa zararlı olduğu uyarıları yapılan suni balın ithalatının önünün açılması da başka bir detay. AKP’nin bu yanlış politikaları milyonlarca şeker pancarı üreticimize de yeni bir darbe vurmuştur.” Diye konuştu ve “Yerli üreticimiz affetmez ve olağan ilk seçimde AKP’ye gerekli cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15