Akşener: 24 Haziran'dan ders aldık

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yerel seçimde işbirliği kararı aldıkları görüşmeyi anlattı. “Seçmenlerimizi hayal kırıklığına uğratmayacağız. 24 Haziran’dan ders aldık” diyen Akşener, 9 büyükşehir için çalıştıklarını söyledi.

17 Kasım 2018 Cumartesi 13:30
Akşener: 24 Haziran'dan ders aldık

Akşener dün İstanbul’da Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar’ı ziyaret etti. Akşener, ziyaret sırasında ittifak görüşmelerine açıklık getirerek, CHPile dokuz büyükşehir belediyesi adaylığı için görüştüklerini anlattı. MHP tarafından aday gösterilmeyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz’a adaylık teklifi götürdüğünü söyleyen Akşener, “Burhanettin Bey adayımız olabilir” dedi. Akşener, Bodrum, Karabük ve Uşak’ı kazanabileceklerini söyledi. 

Akşener, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın 24 Haziran’daki seçimsonuçlarına göre hazırlanan bir simülasyonun sunumunu yaptığını anlattı.

Haberin tamamı için tıklayın

Son Güncelleme: 17.11.2018 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15