Ali Öztunç: Kahramanmaraş’a Hizmet İçin Adayım

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, seçim bölgesi olan memleketi Kahramanmaraş’ta çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

24 Mayıs 2018 Perşembe 14:10
Ali Öztunç: Kahramanmaraş’a Hizmet İçin Adayım

24 Haziran’da yapılacak erken seçim henüz ilan edilmeden çok önceleri de bölge halkıyla çarşıda, pazarda iç içe olan ve yöre insanının nabzını tutan CHP’nin Çalışkan ismi Ali Öztunç, bugünlerde ise şehrin sivil toplum örgütleriyle(STK) bir araya geliyor.

 Öztunç bugünkü programına Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ziya Dumlupınar, Emekliler Derneği Başkanı Mehmet Nalbantbaşı, Bakkal ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy ve Kafkas Kültür Derneği Başkanı Hakan Aydemir’i ziyaret ederek başladı. Oda ve dernek yöneticileriyle şehrin dinamiklerinin ve mevcut sorunlarının da konuşulduğu nezaket ziyaretleri esnasında CHP heyetinin görüş, fikir ve önerileri not alması dikkat çekti.

Öztunç kendisini takip eden basın mensuplarına da önemli açıklamalarda bulundu.

Öztunç’un açıklamaları şu şekilde:

“KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ”

“Biz uzun zamandır buradayız. Baskın seçim kararı alınmadan çok önce de buradaydık, seçime bir ay kala da buradayız. Yaklaşık 4 yıldır il ve ilçe örgütlerimizle çok önemli işlere imza attık. Kapı kapı Kahramanmaraş ve ülkemiz için hayallerimizi anlattık. Partimizin ekonomi, eğitim ve sanayi alanlarında geliştirdiği projelerini anlattık. Memleketimi karış karış geziyoruz.”

“SARAY’IN IŞIKLARINI KAPATSAK TASARRUFU EMEKLİYE YETER”

“Bugün de derneklerimize ziyaretlerde bulunduk, dertlerini dinledik, fikirlerini aldık. 16 bin üyesi bulunan Kahramanmaraş Emekliler Derneği’ne yaptığımız ziyarette ülkemizin çeşitli dönemlerine tanıklık etmiş ve yaşayan hafızalarımız olan emeklilerle dünü, bugünü ve yarını konuştuk. CHP’ye ve Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na teşekkür ettiler, ‘Kılıçdaroğlu, emeklinin derdine ses olmasa bu ikramiyeler de olmayacaktı’ dediler. Ben de kendilerine teşekkür ediyorum ama bakın istenilince para bulunabiliyormuş. Saray’ın ışıklarını kapatsak oluşacak tasarrufla emeklimiz rahat eder. Sırf Erdoğan’ın gereksiz harcamaları bugün dursa, emeklimiz İngiltere’deki emekliler gibi yaşar.

“EMEKLİLERE 2200 TL MAAŞ VERİLECEK”

Emeklinin dostu, emekliye değer veren ve seven CHP’dir, Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bir emekli kamyon şoförünün oğlu Muharrem İnce’dir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce, yakın zamanda manifestosunu açıkladı biliyorsunuz. Ben de buradan verdiği müjdeyi bir kez daha dile getirmek istiyorum. Emeklilerin ve yaşa takılanların sorunları çözülecek. Emeklilere en az 2200 TL maaş verilecek”

Dün de STK’larla bir araya gelmişti

Samimiyeti anahtar kelime olarak seçen ve bu minvalde sıkılmadık el, derdini paylaşmadığımız hane kalmayacak mottosuyla çalışmalarını sürdürdüğünü ilan eden ve yıllardır Kahramanmaraşlının rozetsiz milletvekili gibi hareket eden Öztunç, dün de Ticaret ve Sanayi Odası, Mimarlar Odası, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Balıkçılar Çarşısı’na ziyaretlerde bulundu.

Öztunç'un bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerden kareler

Son Güncelleme: 24.05.2018 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15