Ali Öztunç: 'Kavgadan uzak yapıcı siyaset benim tarzım'

CHP'nin Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, Kahramanmaraş Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Serdar Zabun ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Cinkay ile bir araya geldi.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:06
Ali Öztunç: 'Kavgadan uzak yapıcı siyaset benim tarzım'

Memleketi Kahramanmaraş'ta seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. sıra Milletvekili adayı Ali Öztunç, Kahramanmaraş Sanayi ve Ticaret odası Başkanı Serdar Zabun ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Cinkay’a makamlarında ziyarette bulundu.

İlk olarak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Cinkay ile bir araya gelen Öztunç önderliğindeki CHP heyeti, sanayicilerin arzu ve görüşlerini dinledi, fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Sanayi ve Ticaret Odası’nın yolunu tutan Öztunç ve beraberindekiler Başkan Serdar Zabun ve oda yöneticilerinin misafiri oldu, Kahramanmaraş ekonomisinin nabzını tuttu.

Samimi sohbet havasının yaşandığı ziyaretler sırasında taraflar bir birlerine iyi dilek ve temennilerini iletti.

Yerel basına açıklamalarda bulunan ve Kahramanmaraş dışında lobilerinin olmadığını vurgulayan Öztunç şunları söyledi:

“Bizim bütün amacımız Kahramanmaraş’ı kalkındırmak. Maalesef Kahramanmaraş sınırları dışında lobi sıkıntısı yaşıyoruz. Biz bu eksikliği gidermek ve Kahramanmaraşlıyı hak ettiği standart ve saygınlıkta yaşatmak adına daha farklı, daha bilinçli ve de daha profesyonel hazırlanıyoruz. Bizim dönemimizde haklı olduğumuz konularda tanıtım, haber ve kulis eksikliği yaşanmayacak. 24 Haziran seçimleri sonucu Kahramanmaraş halkı bana kendisini TBMM’de temsil etme şerefini verirse ben de bana bu teveccühü veren güzel insanımız için gecemi gündüzüme katarak, gerektiği yerde diğer partilerle iletişimi yüksek tutarak, kavga ve gerilim siyasetinden uzak, yapıcı bir dille şehrim ve ülkem için çalışacağıma söz veriyorum. Bütün rekabet sahada kalacak. Parlamentoda rekabete yer yok, orası hepimizin”

Son Güncelleme: 23.05.2018 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15