Araştırma hastanesine Binali Yıldırım'ın afişleri asıldı

Kamu kurumlarına siyasi partilerin afişlerinin asılması yasak olmasına rağmen İstanbul'daki Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın yerel seçim afişleri asıldı.

14 Mart 2019 Perşembe 12:38
Araştırma hastanesine Binali Yıldırım'ın afişleri asıldı

“İstanbul bizim için bir aşk hikayesi” ifadelerinin yer aldığı afiş binanın iki blokuna asılırken bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi. 

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Yıldırım'ın afişlerinin hastaneye asılmasına şu sözlerle tepki gösterdi:  "'Ayıptır' desen utanmazlar, 'Etik değil' desen duymazlar... 'Burası kamunun ve herkesin, bunu yapamazsınız' desen umursamazlar! AKP, bir seçim uğruna her şeyi çürütüyor! Sökün bu pankartları, sökün!" 

Son Güncelleme: 14.03.2019 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15