Arsızlığınız arşa vardı, milletin yakasından düşün

CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker TBMM'de yaptığı konuşmada "kendi kirli işlerinizi milli mesele diyerek milletimizin sırtına yükleyemezsiniz" dedi ve iktidarı istifaya davet etti. "Yarın hangi Rezaların rezaletlerinin açığa çıkacağı belli değil" diyen Ali Şeker, yapılan hukuksuzlukların ve yolsuzlukların er geç ortaya çıkacağını vurguladı.

30 Kasım 2017 Perşembe 14:04
Arsızlığınız arşa vardı, milletin yakasından düşün

Gemicik adı altında onlarca milyon dolarlık gemiler alınmasını eleştiren Dr. Ali Şeker konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Ortada adalet bırakmadınız, çökerttiniz. Rezillikler, artık dünya yargısının konusu oldu. Önce Başbakan Malta Adası’nda şimdi de Cumhurbaşkanı Man Adası’nda vergi cennetlerinde cirit atarken, bu yolsuzlukların bedelini millete ödetmek adına ülkeyi vergi cehennemine çevirdiniz. En pahalı mazot bizde, en pahalı elektrik, en yüksek vergi yine bizde. Dün suç ortağınız FETÖ’ydü, bugün Sarraf. Yarın hangi Rezaların rezaletlerinin açığa çıkacağı belli değil. Unutmayın ki günümüz bilimi 130 milyon yıl önce çarpışan yıldızların yer çekimi dalgalarını kesin bir şekilde tespit edecek imkânlara sahip. Siz pervasızca, alenen işlediğiniz suçların gizli kalacağını zannediyorsunuz. Siz kendinizin olmadığını iddia ettiğiniz paraları faiziyle almış bir ekipsiniz. Arsızlığınız arşa vardı, artık milletin yakasında düşün ve istifa edin."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15