Atatürk’ün Ordusu Anıtkabir’de!

CHP Antalya Milletvekili ve Parti meclisi üyesi Devrim Kök, Osmanlıspor maçı için Ankara’ya gelen  binlerce Antalyaspor taraftarını maçtan önce  Anıtkabir’e götürdü.

22 Ocak 2017 Pazar 23:08
Atatürk’ün Ordusu Anıtkabir’de!

Anıtkabir’de Atatürk’ün Ordusu pankartı açan taraftarlar “ İstiklal Marşımızı, İzmir Marşını, 10. Yıl marşını hep bir ağızdan söyleyerek  Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, Vatan sana canımız feda ” sloganlarını attı.

Anıtkabir’de muhteşem bir kalabalıkla Atamızın huzuruna çıktık diyen Devrim Kök, Antalya’lı olmaktan, Antalya Milletvekili olmaktan, Antalyaspor taraftarı olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Binlerce taraftarımız Anıtkabir’i kırmızı beyaz bayraklarla adeta gelincik tarlasına çevirdi. “İşte Antalya, İşte Antalya’lı olmak” budur. Bunlar gerçekten gurur verici tablolar,

Cuma günü “Atatürk’ün Ordusu” pankartının içeri alınmasına önce izin verilmediğini, daha sonra bizzat Anıtkabir Komutanlığı ile görüşerek pankartın açılması için izin aldığını söyleyen Kök, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara’nın girişinde karşıladığı binlerce taraftarlarla birlikte Anıtkabir’e girdiğini söyledi. Anıtkabir ziyaretinin ardından Antalyaspor taraftar gruplarının tribün liderlerine TBMM tesislerinde kahvaltı veren. Kök, 07 Gençlik taraftar grubu başkanı değerli kardeşim Gürhan Güneyli başta olmak üzere, Ankara’ya gelen tüm taraftarlarımıza tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum dedi.

Antalyaspor’un Ankara deplasmanında Osmanlıspor’u 2-1 yenerek 5. Sıraya yükselmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Kök, bu başarının asıl kahramanları olan başta Antalyaspor Başkanı Sayın Ali Şafak Öztürk olmak üzere, tüm yöneticilerimizi, futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve cefakar taraftarımızı yürekten kutluyorum. Bu galibiyet Antalya’mıza, Antalyaspor’umuza  hayırlı olsun dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15