Bahçeli’den Erdoğan’a: Memnuniyet duydum

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'li Senatör Graham ile birlikte Fazıl Say'ın konserini dinlemesinden memnuniyet duydum" dedi.

19 Ocak 2019 Cumartesi 18:44
Bahçeli’den Erdoğan’a: Memnuniyet duydum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, Erdoğan’ın ABD’li Senatör Lindsey Graham ile birlikte Fazıl Say konserine gitmesine ilişkin olarak, “Gerçekten memnuniyet duydum. ABD'li Senatörün ülkemizin güzelliklerini tanıyıp görmesi bakımından özel bir manası olduğu düşüncesindeyim. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanı'nın Fazıl Say'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmesini de anlamlı buldum. Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim. Bu konuda bir temennim ve tavsiyem var. Sayın Cumhurbaşkanı Sayın Tuluyhan Uğurlu'yu da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edip Türk senfonisini, bir diğer adıyla büyük Türkiye Senfonisini dinleyip dinletirse çok anlamlı, çok değerli, çok isabetli olur inancındayım” açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 19.01.2019 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15