Balbay bir de taksi şoförü olarak HAYIR'ı anlattı!

BALBAY BİR DE TAKSİ ŞOFÖRÜ OLARAK ANLATTI: “FRENSİZ ARACA BİNER MİSİNİZ?”

23 Mart 2017 Perşembe 11:50
Balbay bir de taksi şoförü olarak HAYIR'ı anlattı!

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, referandum çalışmalarını değişik yöntemlerle sürdürüyor. Taksi şoförü olarak İzmir'de trafiğe çıkan Balbay müşteriye sorduğu, "frensiz araca biner misiniz" sorusuna, "binmem, canımı sokakta bulmadım" karşılığını aldı. Balbay, "genellikle nabzı yoklamak için taksi şoförlerine danışılır, biz tersini yaptık, taksi şoförü olarak halkın nabzını tuttuk" dedi.


Balbay, Bornova Çamdibi'nde ünlü basketbolcumuz Hüseyin Beşok ailesinin soyadını taşıyan Beşok taksi durağında bir süre taksicilerle sohbet ettikten sonra ilk müşteriyi aldı ve İzban'a götürdü. Bir kızı olan aileyi taşıyan Balbay tanışmanın ardından referanduma ilişkin sorular yöneltti. Aile, tek adam yönetimine karşı olduklarını söyledi. Balbay, referandumda hayır çıkamaması halinde denetimsiz bir tek adam yönetiminin başlayacağını belirterek, "freni olmayan bir araca biner misiniz" sorusunu yöneltti. Aile, "olur mu öyle şey, tabii ki binmem, canımı sokakta bulmadım. Öyle bir arabayı bedava verseler almam" karşılığını verdi. Bulgar göçmeni olan aile Balbay'a şu yakınmada bulundu:


"Biz geldik, çalışıp didindik. İşe girdik, iş kurduk. Bugün Suriyeliler geldi. Bizden daha muteber oldular. Üniversiteye bile sınavsız giriyorlar. Hastanede bizden öndeler. Tamam onlar da insan ama, niye böyle oldu. Bunun sonu nedir."

İzban'dan bir müşteri daha alan Balbay, yurttaşın hiç siyasi konuşma yapmak istemediğini söylemesi üzerine, "tabii ki buna da saygı duyarız.  Tek dileğim nelerin değişeceğini bilerek oy kullanmanızdır" karşılığını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15