“Beka sorunu yarattık, yönetemiyoruz" diyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Çaykara, Sürmene ve Çarşıbaşı ilçelerini ziyaret ederek belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarına destek verdi.

20 Mart 2019 Çarşamba 12:38
“Beka sorunu yarattık, yönetemiyoruz" diyorlar

Kaya, yerel seçim çalışmaları kapsamında programı süresince sırasıyla Çaykara’da Belediye Başkan Adayı Hasan Düzgün’ün proje tanıtım mitingine katıldı, Sürmene’de Belediye Başkan Adayı Dr. Kemal Küçükali ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti ve Çarşıbaşı’nda Belediye Başkan Adayı Mehmet Turan ile birlikte Şahinli Köyünde kahvehane toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.
 

Çaykara mitinginde konuşan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya şu açıklamalarda bulundu:

 

Eğer Bir Beka Sorunu Varsa Bunu Aşmanın Yolu Çanakkale Ruhudur.

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Zaferimizin 104. yıl dönümüydü. Şehitlerimizi saygıyla andık. Bu ülkeyi yöneten iradenin Çanakkale Ruhunu iyi anlaması gerekiyor. Hakkari’den Edirne’ye kadar yurdun her bir yanından vatan evlatları orada koyun koyuna yatıyor. Bütün vatan evlatları ayrımsız bir araya gelmiş vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını ortaya koymuşlardır. Buradan çıkarılacak çok ders vardır. Sayın Cumhurbaşkanı ve AKP kurmayları her fırsatta bu ülkede beka sorunu olduğundan bahsediyorlar. Eğer bu ülkede bir beka sorunu varsa bunu aşmanın yolu Çanakkale’deki birlik ve beraberlik ruhudur. Bunu sağlayacak olanlar da bu ülkeyi yönetenlerdir.

 

Seçim Bir Hizmet Yarışıdır. Kimseyi Ötekileştirmeyeceğiz.

Anayasa'daki tanımıyla Cumhurbaşkanı ülkenin birliğinin, bütünlüğünün, beraberliğinin teminatı demektir. İşte bu anlayışa uygun hareket etme zorunluluğu vardır. Ama maalesef bugün bundan çok uzak bir yapıyla karşı karşıyayız. Seçim dönemlerinde bazıları ölçüyü kaçırıyor, kırgınlıklara ötekileştirmeye yol açabilecek söylemlerde bulunuyorlar. Kutuplaşma ile yol alınamayacağını herkesin görmesi gerekiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar biz yerel seçimlerin bir hizmet yarışı olduğu gerçeğini asla unutmayacağız. Biz kaliteli, liyakatli adaylarımızla ve projelerimizle, milletimize yapacağımız hizmetlerle kendimizi anlatıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Sevgi ile kardeşlik ile yol alacağız. Sonuna kadar da bu çizgimizi muhafaza edeceğiz.

 

En Yaşanabilir Kentlerin CHP Tarafından Yönetiliyor Olması Tesadüf Değildir.

Türkiye’de yapılan araştırmalara göre en yaşanabilir ilçelere baktığımızda hep Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yönetilen yerleri görüyoruz. Bu bir tesadüf değildir. CHP varsa huzur, refah, barış ve kardeşlik vardır. Milletimizin bunları iyi değerlendirmesi gerekiyor. CHP’nin yönetim anlayışı budur. Hepimiz el birliğiyle bu memlekette insanlar daha mutlu, daha huzurlu, daha refah içinde yaşasın diye; kentlerimiz güzelleşsin diye, kentlerimizde iş olanakları artsın diye elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Biz hizmet derdindeyiz, biz kentlerimizi daha yaşanabilir kılmak için çalışıyoruz. Biz vatandaşlarımızın derdine derman olmak için çalışıyoruz. Bu gayretimizle inanıyoruz ki, 31 Mart’ta zafer Millet İttifakı’nın olacaktır. Türkiye’nin her yerinde bunun emarelerini görüyoruz.

 

“Beceremedik, Yönetemedik. Bu Yetkiyi Artık Bizden Alın” Diyorlar.

17 yıldır bu ülkeyi yöneten bir iktidar var. 17 yıldır yönettikleri ülke bugün bir beka sorunu yaşar hale gelmişse orada şöyle bir mesaj vardır; ‘Bize her türlü yetkiyi verdiniz, davulu verdiniz tokmağı verdiniz ama 17 yıl sonunda biz bu ülkeyi beka sorunu yaşar hale getirdik. Beceremedik, yönetemedik. Bu yetkiyi artık bizden alın’ diyorlar. Bu mesajı milletimizin iyi anlaması lazım.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15