Bircan Enez’in köylerine çıkarma yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili ve Adayı Erdin Bircan Köylere çıkarma yaptı. Bircan Enez’in merkezi ve Küçükevren, Gülçavuş, Sultaniçe, Büyükevren, Abdürrahim, Karaincirli, Hasköy, Şehitler, Işıklı, Kocaali köyleri ile Keşan’ın Çelebi, Barağı ve Karahisar köylerini ve Beğendik Beldesinde yurttaşları ziyaret etti.

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:01
Bircan Enez’in köylerine çıkarma yaptı

Bir günde 13 köy, bir ilçe merkezi ve bir belde ziyareti yapan Bircan ayrıca Keşan’da gazetecilerle iftarda bir araya geldi.

CHP Edirne Milletvekili ve Adayı Erdin Bircan tek tek köyleri gezerek, çiftçilerin, emeklilerin CHP iktidarından nasıl rahata ereceklerini anlattı. 

CHP’li Bircan, Keşan CHP İlçe Örgütü ile birlikte Enez’e gelerek, önce partide bir toplantı yaptı. Toplantının ardından Enez’i gezen Bircan, yurttaşlarla buluşarak, 24 Haziran'ın aydınlık Türkiye'sini anlattı. Bircan ve CHP’liler esnaf ve kahve ziyaretleri de yaptı.

Enez köylerine çıkarma yapan Bircan, Küçükevren, Gülçavuş, Sultaniçe, Büyükevren, Abdürrahim, Karaincirli, Hasköy, Şehitler, Işıklı, Kocaali köylerinde akrabaları, arkadaşları, hemşehrileri ile buluştu.  Enez köylerinde yaşayan yurttaşlar bağrına bastığı Bircan’a destek sözü vererek, Edirne’de 4-0 kesin dediler.

Enez Merkezini ve 10 köyünü gezen Bircan, daha sonra Keşan’a bağlı Çelebi, Barağı ve Karahisar Köylerinde de yurttaşların dertlerini dinleyerek, CHP’nin programını anlattı. Destek sözü alan Bircan, “En düşük emekli maaşını 1.500 Lira yapacağız, emeklimiz, çiftçimiz rahat edecek” dedi.

Köy ziyaretleri sonrasında Keşan’a geçen Bircan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın basın emekçilerine verdiği iftara katıldı. Bircan gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Bircan ve CHP’liler iftar sonrasında Keşan Beğendik Beldesine geçerek, kahvelerde, meydanlarda halk ile buluştu. Yoğun katılınım olduğu Beğendik’te Bircan gecenin geç saatlerine kadar yurttaşlarla sohbet etti, sorularını yanıtladı, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında ve CHP İktidarında ülkeye huzur geleceğini anlattı.

Bircan, “Sevgili Beğendikli hemşehrilerim, 24 Haziran'da çiftçilerimiz mazotu 3 liradan alacak. 24 Haziran'da Edirne’de 4-0, Türkiye'de CHP'yi iktidar ve Sayın Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15