Büyükerşen’den Öztunç’a destek: “Ben Eskişehir’de Başardım, Ali Kardeşim De Kahramanmaraş’ta Başaracak!”

Yerel Yönetim ustası Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’den Millet İttifakı’nın Atom Karınca lakaplı çalışkan ismi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç’a destek mesajı geldi.

22 Mart 2019 Cuma 09:53
Büyükerşen’den Öztunç’a destek: “Ben Eskişehir’de Başardım, Ali Kardeşim De Kahramanmaraş’ta Başaracak!”

Merkezden geçen ve kötü koku yayan Porsuk Çayını ıslah ederek, çevre düzenlemesi sonrası yerli ve yabancı çok sayıda turisti üzerinde gondolla çarşı turu yapabilir seviyeye çıkartan, gerek hafif raylı sistem, gerek yeni açılan müzeler, ören yerleri, park ve bahçelerle Anadolu’nun bir kenara bırakılmış kenti Eskişehir’i yoktan var eden, kültür, sanat, turizm ve üniversite diyarı haline getiren efsane başkan Yılmaz Büyükerşen, Kahramanmaraşlılara seslenerek Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç’un da Kahramanmaraş’ta kendisi  gibi başarılı olacağının altını çizdi.

“BEN ESKİŞEHİR’DE BAŞARDIM ALİ KARDEŞİM DE KAHRAMANMARAŞ’TA BAŞARACAK!”

Atom Karınca’nın her zaman yanında olacaklarını belirten Büyükerşen, destek mesajında şu ifadeleri kullandı;

Sevgili Kahramanmaraşlılar, gazeteci kardeşim Ali Öztunç Kahramanmaraş’ı bölgenin örnek şehri yapmak için geliyor. Aksu deresinin temizlenmesinden raylı sistemin yapılmasına ve Kahramanmaraş’ın bir turizm kenti haline getirilmesine kadar Ali kardeşimin pek çok hayali var projeleri arasında. Bu hayallerin hiçbirisi imkânsız değil. Pek çoğunu ben Eskişehir’de başardım, Ali kardeşim de Kahramanmaraş’ta başaracak. Buna yürekten inanıyorum. Ali başkan Kahramanmaraş’ı çok seviyor. Biz de onu seviyoruz. Her zaman da yanında olacağız.””

"KAHRAMANMARAŞ'I AKDENİZ'İN İNCİSİ YAPACAĞIM"

Büyükerşen'in destek videosunu kişisel sosyal medya hesabından yayınlayarak teşekkür eden Öztunç ise şunları söyledi;

"Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen hocama desteği ve güzel sözleri için teşekkür ederim. Hocam Eskişehir'i nasıl geliştirdiyse ben de Kahramanmaraş'ı Akdeniz'in incisi yapacağım."

Son Güncelleme: 22.03.2019 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15