CHP'den flaş Selahattin Demirtaş açıklaması!

CHP PM üyesi avukat Gamze Pamuk Ateşli: Bir an önce serbest bırakılmalı! Türk yargısının bağımsız olduğunu görmeye hasretiz!

21 Kasım 2018 Çarşamba 11:33
CHP'den flaş Selahattin Demirtaş açıklaması!

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması yönündeki karara CHP'den destek geldi: "Bir an önce serbest bırakılmalı"

Halk TV'de Çağlar Cilara'ya konuşan CHP PM üyesi avukat Gamze Pamuk Ateşli, AİHM'in Demirtaş kararının sevindirici olduğunu söyleyerek, Demirtaş'ın bir an önce serbest bırakılması gerektiğini belirtti.

Ateşli açıklamasında özetle şunları kaydetti:

"Biz bu karara uyulmasını talep ediyoruz. Bir an önce serbest kalmasını diliyor, temenni ediyoruz. Türk yargısının bağımsız olduğunu görmeye gerçekten hasretiz. Bu karar hepimizi sevindiren bir karar, en azından hukuksuzluğun son bulma ihtimaliyle de karşı karşıyayız."

https://www.youtube.com/watch?v=q8PoJ29Edfo

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15