CHP'li Bülent Öz SURİYE sınırında!

CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent ÖZ, Yalova Milletvekili Muharrem İNCE ve Tekirdağ Milletvekili Emre KÖPRÜLÜ ile birlikte, Zeytin Dalı Harekatı sürerken, sınırımız ötesinden teröristler tarafından sürekli roket atılan Kilis’i ziyaret ederek, Kilis’li vatandaşlarımıza moral ziyareti gerçekleştirdiler.

16 Şubat 2018 Cuma 14:08
CHP'li Bülent Öz SURİYE sınırında!

CHP’li Bülent ÖZ, Muharrem İNCE ve Emre KÖPRÜLÜ, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında, CHP Kilis İl Başkanı Mehmet Akif PEKER nezdinde İl Örgütü ve Kilisli vatandaşlarla buluştular.

“Kilis Valiliğini ziyaret ederek sınırımızdaki yaşanan gelişmeler hakkında bilgi aldık, ardından da Kilis Ticaret Odasını ve Kilis Baro Başkanlığını ziyaret ettik.” Diyen CHP’li Bülent ÖZ Kilis’teki ziyaretleri kapsamında şunları aktardı;

“Bugüne kadar 137 bomba düştüğü bu bakımdan Halkın tedirginliğini ifade eden Kilis Valisi nezdinde Kilisli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kilis Ticaret Odasında, iş adamları ile bir Araya gelerek, Suriye krizinden bu yana devam eden süreçte ekonominin iyi gitmediği, birçok işletme ve fabrikanın kapandığı bilgisini aldık. Arfin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nın başarılı ile sonuçlanıp, şehit ve yaralıları haberlerinin gelmemesi, yaşamın normalleşerek Ülkemizin rahat bir nefes alması en büyük temennimizdir.” Dedi.

Kilis’teki temaslarını sürdüren CHP Çanakkale Milletvekili Bülent ÖZ, Yalova Milletvekili Muharrem İNCE, Tekirdağ Milletvekili Emre KÖPRÜLÜ ve CHP İl Örgütü ile birlikte Kilis esnafını ziyaret ettiler.

CHP’li ÖZ; “Kilis sokaklarında hemşerilerimizle kucaklaştık. Esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Sınırımız ötesinde devam eden operasyonlar sebebiyle tedirgin olan ama hiçbir zaman hizmet vermekten kaçınmayan Kilisli esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diledik. Düşen bir bomba sebebiyle büyük bir tehlike atlatan bir lokanta işletmesine giderek ayrıca geçmiş olsun dileklerimizi sunduk.” Dedi.

Suriye Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı sürerken, sınırımız ötesinden teröristler tarafından atılan roketin Kilis'teki Camiye isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren Muzaffer Aydemir'in ailesine taziye ziyaretinde bulunduklarını ifade eden CHP’li Bülent ÖZ;

“Terörle Mücadele Kapsamında, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize sabırlar dilerim. Arfin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nın başarılı ile sonuçlanıp, şehit ve yaralıları haberlerinin gelmemesi en büyük temennimizdir. Teröristler tarafından sınırımızın ötesinden atılan roketler sonucu şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennilerimizi iletiyoruz.” Dedi.

Kilis’te ziyaretlerini tamamlayan CHP’li Bülent ÖZ, önce TBMM’ye gelerek Meclis çalışmalarına devam etti. Ardından da çalışmalarını seçim bölgesinde devam etmek için Çanakkale’ye yola çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15