CHP'li Erdem'den AKP'li Çamlı'ya: 'Gerçekten Utanç Duyuyoruz!'

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’nın Almanya-Türkiye kıyaslaması yaparken Kılıçdaroğlu’na yönelik “Daha araba yapamadık. Utanmıyor muyuz, sıkılmıyor muyuz?” sözleri üzerine sosyal medyadan açıklama yaptı. AKP'li Çamlı daha önce TBMM'de Yeliz Adeley kullanıcı ismiyle Periscope yayını yaptığı haberleri ile gündeme gelmişti.

23 Mart 2017 Perşembe 12:37
CHP'li Erdem'den AKP'li Çamlı'ya: 'Gerçekten Utanç Duyuyoruz!'

GERÇEKTEN U​TANÇ DUYUYORUZ!

CHP’li Erdem, sosyal medyada paylaştığı videoda “Sosyal medyada bir video seyrettim, ismini tam tespit edemediğimiz, bazı rivayetlere göre Ahmet, bazılarına göre Yeliz adında bir AKP’li milletvekilli demiş ki ‘utanmıyor musun ey CHP, 15 yılda bir araba bile yapamadık. Almanlar koltuk ısıtmalı/soğutmalı, farı uzundan kısaya geçen arabalar yapıyor’. Ben bu konuda özeleştiri vermek için bu videoyu hazırladım. Evet, 15 yıldır aslında biz iktidardayız. 15 yıldır Türkiye’yi biz yönetiyoruz ama bunu hep sizden sakladık. Hükûmetle ciddi bir uzlaşmayla 15 yıldır bütün Türkiye’den aslında CHP’nin iktidarda olduğunu sakladık. Koltuk ısıtmalı araba yapamadığımız için de gerçekten utanç duyuyoruz. Bu gerçeği ifşa ettiği için vekilimizi kınıyorum. Bu gerçeği saklamaya devam etmeliydik. Koltuk ısıtmalı araba için bazı projelerimiz var. Halkımızın özellikle koltuğu bütün yönleriyle ısıtıp soğutan özel bir prototip çalışma içerisinde olduğumuzu, bir sonraki iktidar döneminizde bunu hayata geçireceğimizi bilmesini isteriz.” dedi.

Sosyal medyadan paylaştığı videonun sonunda CHP’li Erdem, “Bu ucubeliklere, çılgınlıklara nasıl katlandığınızı merak ediyorum. Şunu çok bilmenizi isterim ki, CHP iktidarında koltuk ısıtmalı arabalarında çok daha öte, dijital teknolojinin, nano-teknolojinin konuşulduğu, bilimin ve yazılım teknolojisinin geliştirildiği bir Türkiye inşa edilecektir.” dedi.

İşte CHP’li Eren Erdem’in twitter hesabından paylaştığı video:

Son Güncelleme: 23.03.2017 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15