CHP'li İnce'den ŞEKER FABRİKALARI atağı

Hükümetin özelleştirmek istediği Ata mirası şeker fabrikalarını özelleştirme isteğine CHP'den tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP'nin etkin isimlerinden Yalova Milletvekili Muharrem İnce de şeker fabrikalarına sahip çıkmak için harekete geçti. İnce bu çerçevede yarın saat 11.00'de tarihi Alpullu Şeker Fabrikası'nın önünde vatandaşlar ve işçilerle buluşacak.

22 Şubat 2018 Perşembe 17:42
CHP'li İnce'den ŞEKER FABRİKALARI atağı

Şeker fabrikalarının yapı ve arsalarının şehirlerin en gözde yerlerinde olması nedeniyle bu durumun özellikle bazı kesimlerin rant iştahını kabartmış olduğu görülüyor. Bu çerçevede AKP iktidarının özelliştirme girişimlerine CHP kanadından sert tepkiler gelmeye devam ediyor. Tepki gösterenlere CHP'nin etkin isimlerinden Yalova Milletvekili Muharrem İnce de katıldı.

Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesi yerine modernize edilmesi görüşünü savunan İnce, bu çerçevede yarın tarihi Alpullu Şeker Fabrikası'nın önünde vatandaşlar ve işçilerle bir araya gelecek. İnce bu buluşmayı sosyal medya hesaplarından da milyonlarca takipçisine duyurdu. İnce duyuruda, "Atamızın emaneti şeker fabrikamıza sahip çıkıyoruz" ifadelerine yer verdi. İnce özelliştirme çabası konusunda şu değerlendirmeyi yaptı:

”Milletin malını sattılar, bunlar nankör, miras yediler. Baba varlıklı bir baba, bir ömür boyu çalışır, uğraşır mal mülk edinir, sonra da hayırsız bir evlat gelir, o babanın mallarını satar, sonra da mallar bitince ‘Bir çivimi çaktınız mı?’ diye sorar. Sanki o sattıklarını kendileri yaptılar. O mirasyedileri, devletin başından kovalayacağız, hep birlikte kovalayacağız. Onlar ittifak yapsın MHP’yle, YSK ile yapsınlar, biz milletle ittifak yapacağız.”

Bu ziyarette İnce'ye çok sayıda siyasetçinin de eşlik edeceği bildirildi.

İnce'nin fabrikanın önünde yarın hem vatandaşlar ve işçilerle sohnbet edip hem de önemli mesajlar içeren bir konuşma yapması bekleniyor...

Son Güncelleme: 23.02.2018 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15