CHP'li İnce NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ'ne neden gitti?

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Çankaya Nüfus Müdürlüğü'ne giderek, adres kaydı için kuyruk bekleyen gençlerle dayanışma duygularını sıcak bir atmosferde paylaştı... İnce ardından twitter hesabından, "Nüfus Müdürlükleri önünde kuyruğa girip demokrasiye sahip çıkma kararlılığı gösteren gençlerimizle gurur duyuyorum" mesajını paylaştı...

22 Şubat 2017 Çarşamba 13:18
CHP'li İnce NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ'ne neden gitti?

Referandum'da HAYIR çalışmalarının en etkili isimlerinden CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, uzun süreden beri gençlere Nüfus Müdürlüklerine giderek okudukları illerdeki adreslerini birinci adres olarak kaydettirmeleri çağrısı yapıyordu. İnce bu çerçevede çok önemli bir adım attı. CHP'li İnce nüfus müdüdrlüklerine giderek bu eylemi gerçekleştiren gençlerle dayanışmak için Çankaya Nüfus Müdürlüğü'ne gitti.

GENÇLERE DUYARLILIK TEŞEKKÜRÜ

Bu ziyaretinde yüzlerce genci Nüfus Müdürlüğü önünde kuyruk beklerken bulan İnce çok sevinirken, kuyruktaki gençlerle hem referandum sohbetleri yaptı hem de dayanışma duygularını ifade etti. Gösterdikleri duyarlılık için gençlere teşekkür eden İnce, öğrencilerin fotoğraf çektirme isteklerini de kırmadı.

DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMA KARARLILIĞINIZLA GURUR DUYUYORUM

İnce, oldukça keyifli geçen ziyaretin ardından resmi Twitter hesabından gençlerin bu vatansever ve sorumlu tutumunu öven bir paylaşımda bulundu: "Nüfus Müdürlükleri önünde kuyruğa girip demokrasiye sahip çıkma kararlılığı gösteren gençlerimizle gurur duyuyorum."

 Follow

Muharrem İNCE @vekilince

Nüfus Müdürlükleri önünde kuyruğa girip demokrasiye sahip çıkma kararlılığı gösteren gençlerimizle gurur duyuyorum

6:13 PM - 21 Feb 2017

Son Güncelleme: 22.02.2017 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15