CHP'li İnce’nin Erdoğan tweet’i sosyal medyayı nasıl salladı!

Güçlü sosyal medya hesaplarıyla dikkati çeken Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Erdoğan tweet’i sosyal medyayı adeta salladı! CHP'li vekil Muharrem İnce, Erdoğan'ın TEOG açıklamasına atıfta bulunarak, birbiriyle çelişen ifadeleri ve icraatlarını aktardığı mesajı binlerce beğeni ve paylaşım alarak aynı zamanda gündemi belirledi. İşte Twitter'dan paylaştığı mesajla sosyal medyayı sallayan İnce'nin o paylaşımı:

18 Eylül 2017 Pazartesi 15:07
CHP'li  İnce’nin Erdoğan tweet’i sosyal medyayı nasıl salladı!

Kendisi de fizik öğretmeni kökenli bir eğitimci olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, TBMM'deki etkin muhalefetini, sosyal medyada da güçlü twitter ve facebook hesaplarıyla sürdürüyor... Birbirinden etkili mesajlarıyla kısa zamanda milyonluk takipçilere ulaşabilen ince çoğu zaman tweetleriyle gündem de belirliyor. Son "TEOG kaldırılmalı" açıklamasının ardından Erdoğan’a yüklenen İnce, bu kez Erdoğan’ın TEOG başta olmak üzere eğitim sistemi, sınavlar, FETÖ ile mücadele gibi konulardaki söylem ve çelişkilerine dikkati çekti.

ERDOĞAN, ÇARKIN KİTABINI YAZAR

‘TEOG sistemini getiren O, kaldıran yine O, FETÖ için para basan O, 15 Temmuz için para basan yine O. Çarkın kitabını yazar!’ diye yazan İnce'nin bu mesajları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte İnce’nin attığı o tweet mesajı:

 Takip et

Muharrem İNCE @vekilince

TEOG sistemini getiren O,
kaldıran yine O
FETÖ için para basan O, 
15 Temmuz için para basan yine O 
Çarkın kitabını yazar!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15