CHP'li Kök, Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret etti!

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, PKK tarafından Trabzon Maçka'da katledilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret ederek ailesine başsağlığı diledi.

17 Ağustos 2017 Perşembe 11:54
CHP'li Kök, Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret etti!

Kök, tüm Antalya halkının duaları Eren'imizle…Eren artık tüm Türkiye'nin ve  Antalya'nın şehitidir ...

CHP Antalya Milletvekili ve PM Üyesi Devrim Kök, Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çatışmada hainlerce şehit edilen 15'li şehidimiz Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret edip dualar etti. Antalya'dan getirdiği toprağı şehidimizin kabrine koyan Kök, Antalyaspor atkılarıyla mezarın üzerini örttü. CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Meclis Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile birlikte şehidimizin  evine giden Kök, şehidimizin annesine, dedesine ve yakınlarına başsağlığı, sabırlar diledi.

Kök, Eren'in şehadeti tüm Türkiye'yi yasa boğdu.Tüm Türkiye Eren'e ağladı.Kelimeler boğazımda düğümleniyor, lafın bittiğiyerdeyiz dedi.15 yaşında bir fidan hainlerce katledildi.Ailesinin acısını paylaşıyorum.Bu hainlerinden hesap soracağız. Eren artık tüm Türkiye'nin ve  Antalya'nın şehididir. Anısını sonsuza kadar yaşatacağız. Eren gibi yiğitlerimiz olduğu sürece bu vatanı kimse bölemez, dedi.
Kök, facebook hesabından yaptığı paylaşımda da "İYİ Kİ VARSIN EREN... Şehidimizin annesinin ve dedesinin elini öptük, tüm Antalya halkının dualarının Eren'imizle olduğunu ilettik. Şehidimize dua ettik. Antalya'dan getirdiğimiz şehrimizin simgesi Antalyaspor atkılarımızı üzerine örttük... Sen rahat uyu şehidim... Senin gibi yiğitler olduğu sürece bu vatanı kimse bölemez... Mekanın cennet olsun..." dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15