CHP'li Muharrem İnce'den duygusal Deniz Baykal paylaşımı

CHP'li Muharrem İnce, üst üste geçirdiği ameliyatlar sonrası bir süredir yoğun bakımda tutulan CHP Antalya Milletvekili ve eski Genel Başkan Deniz Baykal ile ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.

18 Ekim 2017 Çarşamba 12:56
CHP'li Muharrem İnce'den duygusal Deniz Baykal paylaşımı

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal yoğun bakımdan nöroloji servisine alındı. Bu tedavi sürecinin, 1-2 hafta sürmesi öngörülüyor.

"BENİ MİLLETİMİZİN ÖNÜNE ÇIKARDI"

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, siyasete girmesine ön ayak olan Baykal için duygusal bir açıklamada bulundu. İnce, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Öğrencilerimin önünde kara tahtada tebeşir kullanan beni milletimizin önüne çıkardı, siyaset yapmamı sağladı. Dualarımız Deniz Baykal İçin" dedi.

İnce, bu paylaşımından bir süre önce de "Bizi siyasete kazandıran, hepimizin hocası bir önceki Genel Başkanımız Deniz Baykal'ın sağlığına kavuşması için dua ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.10.2017 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.Ali BAŞ 2017-10-18 19:58:32

Helal sana sayin ince boyle paylasim yapman seni hem zarif kiliyor hemde iyideniyiye sizi yuceltiyor saygilarimla M.Ali BAŞ

Avatar
Hakkı Şenoglu 2017-10-18 20:38:19

Allahtan bir.an önce saglıgına kavuşmasını diliyorum

banner15