CHP'li Öz'den flaş tespit: AKP ERİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Bülent ÖZ, Adalet Kurultayı yaklaştıkça AKP’nin toplumu yanlış yönlendirmeye çalışması üzerine açıklamalarda bulundu.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 16:02
CHP'li Öz'den flaş tespit: AKP ERİYOR

“Ohal sürecinde yatırımcı ve müteşebbis yarınını göremediği için Ülkemize yatırım yapmaktan çekiniyor. AKP, sözde fetö ile mücadele sürecinde birçok mağduriyet yaşatıyor ve sadece partimizi değil milletimizi de hedef alarak saldırganlaşan Tayyip ERDOĞAN korku düzeni oluşturmak istiyor” vurgusu yapan Bülent ÖZ, “biz vatandaşımızla bütünleşip adalet dedikçe, bu işin içinden çıkamayan AKP ve Tayyip ERDOĞAN erimektedir.” Dedi ve açıklamalarında şunları ifade etti:


CHP, ÇANAKKALE’DE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN VAR. ÇÜNKÜ ÇANAKKALE BİR GÜN DEĞİL HER GÜNDÜR

Çanakkale bir devrin battığı, düşmanların barışa ve özgürlüğe karşı yenik düştüğü yerdir. Bu bağlamda adalet toplumun temel beklentisi olduğu halde yok sayıldığı için başlattığımız adalet yürüyüşümüz, Çanakkale’de gerçekleştireceğimiz adalet kurultayı ile toplumu daha da bütünleştirecek.
Çanakkale, Cumhuriyetimizin temelidir ve Çanakkale savaşlarının her günü tarihe altın harflerle kazınmıştır. Bu bağlamda Çanakkale'ye gelmenin bir tarihi yoktur. 
Beklentisi ve algı yönetim stratejileri sadece 18 Mart olanlara karşın, geçtiğimiz yıl Genel Başkanımız sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ’nun ve binlerce yurttaşımızın katılımı ile 10 Ağustos Anafartalar Zaferini kutladık. Bu yılda 26-29 Ağustos tarihleri arasında Tarihi Yarımada da yurttaşlarımızla buluşup hem Adalet Kurultayı gerçekleştireceğiz hem de Çanakkale ruhunu yaşatarak, Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman şehitlerimizi anma törenleri düzenleyeceğiz.

18 MART DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA GÜNÜDÜR. AKP'NİN SİYASİ ŞOV GÜNÜ DEĞİLDİR

Çanakkale Savaşlarını kutlamaya gelenler ile gelmeyenleri kamuoyu ve vatandaşlarımız çok iyi bilmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman 18 Mart törenlerine katılmış ve bugünü en anlamlı şekilde kutlamıştır. Fakat siyasi parti mitingine dönüştürülen 18 Mart törenleri dışında AKP’nin Çanakkale’ye uğradığı pek söylenemez. 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitlerimizi Anma günüdür. Ancak bu anlamlı günü AKP ve Sayın Erdoğan kendi siyasi şovuna dönüştürmekte, Çanakkale Halkını kendi sokaklarında hapsettirilmekte, kendi memleketlerinde stadyum törenlerine sokulmamakta ve adeta işkence ettirilmektedir. 18 Mart günü ve törenleri AKP için adeta şehitlerimizi anma günü ve Zafer günü olmaktan çıkmış kendileri için o gün siyasi şov gününe dönmüştür.

ADALET, AKP’NİN LÜTFU DEĞİL, MÜLKÜN TEMELİDİR

Adalet bir kesime veya bir kişinin alacağı kararlara bağlı değildir. Adalet toplumu ve partileri baskı altına alma mekanizması da değildir. Adalet herkes için ve eşit olmalıdır. AKP’nin, adalet mülkün temelidir gerçeğini bilmesine rağmen kendi lütfu gibi davranması, Tayyip ERDOĞAN’nın kaybetme telaşındandır.
Çünkü AKP Genel Başkanı Tayyip ERDOĞAN’nın her gün partimizi hedef alması ve kendisi dahil birçok AKP’linin Çanakkale’deki Adalet Kurultayımıza yönelik anlamsız açıklamalar yapması bunun bir örneğidir. Adalet talebimiz bugün için değil, AKP’nin 15 yıldır oluşturduğu kaos ortamı içindir.
Kendi siyasi hırslarına yenik düşen Tayyip ERDOĞAN, fetö ile mücadeleyi bırakmış, partimize karşı saldırganlaşmış, yaptıklarıyla halkımızı da tedirgin ederek hırçınlaştırmıştır.
Bank Asya’nın kurdelesini kesenler, Allah beni affetsin, milletim beni affetsin diyerek kurtulduğunu düşünüyor. Fakat binlerce vatandaşımız, sadece Bank Asya’da hesabı olduğu için fetöcü ilan edilip, hapisten kurtulamıyor.
Fetöcü diye ilan edilip kapatılan 15 Üniversitenin, 14 tanesi AKP’nin iktidarı döneminde açılan üniversiteler olduğu biliyor. Fakat 15 günlük askerleri darbeci diye hapse atıyor.
Konyaspor Başkanı Bylock kullanıcı olduğu tespit edildiği halde işlem yapılmadan serbest bırakılıyor. Yıllarca fetö ile mücadele eden Sözcü Gazetesini fetö ile ilişkilendirmek için fetö hayranı olduğu bilinen birisi, bilirkişi olarak atanıyor.
Her anlamda Ülkemizde tarımın bittiği, memur ve emeklimizin geçim zorluğu yaşadığı, işçimizin ve öğrencimizin değersizleştiği gerçeğinde, CHP sağduyu ile hak, hukuk ve adalet istemektedir. Üstelik adalet taleplerimiz sadece bugüne ait değildir. AKP’nin 15 yıldır ülkemizdeki oluşturduğu kaos ortamınadır.
Yürüyüşümüzde ve kurultayımızda Fetöcü arayanlar önce kendi partilerine baksın.
Biz zamanında uyarırken, Ergenekon ve Balyoz savcısı olan Tayyip ERDOĞAN, fetö ne istediyse verdiği için bugünleri yaşadığımızı unutuyor. Affedin dediği milletimizi kucaklamak yerine kutuplaştırmakta ve sosyolojik açıdan süreci zora sokmaktadır.
Sözde fetö ile mücadeleyi eline yüzüne bulaştıran ve vatandaşımız ile adeta dalga geçen, fakat gerçekte eriyen AKP ve Genel Başkanı Tayyip ERDOĞAN, fetö ile mücadelede milletimizi ve partimizi fetö ile ilişkilendirme çabalarından vazgeçmeli ve önce parti içindeki fetöcülere bakmalıdır.

CHP FETÖ İÇİN NE YÜRÜYÜŞ YAPAR NE KURULTAY AMA AKP FETÖ İÇİN KENDİNİ PARALAR

AKP, Adalet Yürüyüşümüzü fetö ile ilişkilendirmeye çalıştı, şimdi de Adalet Kurultayımızı fetö ile bağdaştırmaya çalışıyor. Daha dün fetö için vatandaş ile askeri birbirine düşman yapan ve devleti fetönün paraleline bağlayan AKP, vatandaşımız için politikalar üretmek ve fetö ile mücadele etmek yerine, Tayyip ERDOĞAN’nın kaybetme hırslarına yenik düşmesini izlemekte ve devleti başka tehlikelere sürüklemektedir.
AKP’nin Gülen ilişkisi, paralel olarak ATATÜRK Cumhuriyetinin hedef alınmasına ve darbe girişiminin gerçekleşmesine zemin hazırladı. Fetö ile mücadele de samimi olmadığının farkına varan Tayyip ERDOĞAN hedefini güçlenen hayır bloğuna ve gerçekleştireceğimiz Adalet Kurultayına çevirmiştir. 
Fetö otoritesini kendi partisinde yıkamayan Tayyip ERDOĞAN, Adalet kurultayımızı hedef alarak başka bir açıdan vatandaşımızı ve demokrasiyi hedef almaya devam etmektedir. 
Gerçekleri vatandaşımız görüyor ve biliyor. Çünkü CHP fetö için ne yürüyüş yapar ne kurultay yapar ama AKP, fetö için kendini paralar.

AKP, ALGIYLA TOPLUMU DEĞİL, KENDİNİ KANDIRIYOR.

Adalet yürüyüşümüz, bir kişi için ya da bir parti için değil, toplumumuzun tamamı ve daha adil bir yarının tahsisi içindi. Ankara Güven Parktan başlattığımız Adalet Yürüyüşümüz, İstanbul Maltepe’ye vardığında 2 milyona yakın vatandaşımızı kucaklamıştır ve yürüyüşümüze toplumumuzun her kesiminden vatandaşımız katılarak destek olmuştur. 
Yürüyüşümüzde çiftçimize, işçimize, memurumuza, emeklimize, öğrencimize adalet istedik. Kısacası bizi biz yapan tüm değerlerimize karşı adaletsiz uygulamalara karşı birlik olduk, bütünlük olduk, milyonlar olduk ve hep birlikte, tek bir ağızdan adalet istedik.
Adalet yürüyüşümüzü görmezden gelerek, Adalet Kurultayımızı farklı noktalara çekme çalışmaları milletimizi değil AKP’nin kendisini kandırmasıdır. 

FETÖ SEVDASI MİLLETVEKİLİNİ BAKAN, FETÖ KAVGASI MİLLETİMİZİ TALAN ETTİ.

Fetöye hakikat damlası diye övgüler düzen Milletvekili bugün Türkiye Cumhuriyeti Bakan’ı oluyor. AKP’li Mehmet METİNER ’in adeta itirafta bulunup fetö muhibbi olan eski BAKANLAR, 15 Temmuz’un 1. Yılında protokolde oturuyor dedi.
Fetö için ağıtlar yakıp, göz yaşları içinde şiirler okuyanlar, turlar düzenleyip Pensilvanya 'da hoca efendilerinin eteğini öpmeye gidenler, hiç yüzü kızarmadan fetö ile Cumhuriyet Halk Partimizi ilişkilendirmeye çalışıyor. Fetö ve cemaat severlerin Bakan olduğu Ülkemizde, sözde fetö kavgaları milletimizi talan durumuna düşürmüştür.
Fakat uyarılarımızı dikkate almayıp fetö ile bağını koparmayanlara, ülkemizi darbe girişimi sürecine teslim edenlere, komplo ve kumpastan beslenip vatandaşımız için değil, cemaatlere hizmet edenlere karşı mücadelemiz yıllardır olduğu bugünde devam ediyor, yarında devam edecek. 

GÖSTERİŞ DEĞİL ADALET KURULTAYI YAPACAĞIZ.

Adalet kurultayına ev sahipliği yapacak Çanakkale, 100 yıl önce olduğu gibi Adalet Kurultayımızda da büyük kazanımlara şahitlik edecek. Toplumdan her kesim vatandaşımız kendinden bir pay bularak kurultayımıza bir anıt dikecek.
Adalet kurultayımızda tarihimiz olacak, Mustafa Kemaller olacak, Çanakkale bugüne umut olduğu gibi Adalet Kurultayımıza da ışık olacak. Çünkü Çanakkale’de gösteriş değil Adalet Kurultayımız olacak.

Son Güncelleme: 23.08.2017 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15