CHP'li Öztunç: Yüreklerine HAYIR korkusu girmiş

29 Ocak 2017 Pazar 17:58
CHP'li Öztunç: Yüreklerine HAYIR korkusu girmiş

CHP Parti Meclisi üyesi Ali Öztunç, anayasa referandumu süreciyle ilgili konuştu. Anayasa paketinin çıkması için canhıraş bir şekilde çalışan AKP'lilerin yüreklerine "hayır" korkusu girdiği için şimdi zaman kazanmaya çalıştıklarını vurgulayan Öztunç, "Oysa korkunun ecele fafyadası yok, bunlar hayırın hayrını yaşayacaklar" dedi. İçinden geçilen referandum sürecinde AKP'lilerdeki davranış çelişkilerine de dikkati çeken Öztunç, AKP'lilerin artık birbirlerine “Hayırlı cumalar” mesajı göndermekten bile vazgeçtiğini belirtti. Bu yaşananların referandum sürecine bağlayan Öztunç şunları söyledi:

NEREDEYSE CUMAYI TAKVİMDEN SİLECEKLER

“AKP'liler yıllardır cuma günleri ‘hayırlı cumalar' mesajları atardı. Referandum süreci ile birlikte bu mesajlara son verdiler. Artık ‘hayırlı cumalar' demekten bile korkuyorlar. Neredeyse cuma gününü bile takvimden silecekler. Bunların gerçek yüzünü göstermesi açısından bu yapılanlar çok önemli. Anlaşılıyor ki bunlar için din, inanç sadece siyasetlerinde kullandıkları birer araç. Milleti yıllardır din kozu ile kandırdıkları bir kez daha ispatlandı.”

AKP ve MHP içinde referanduma “Hayır” diyecek çok sayıda seçmen olduğunu ifade eden Öztunç, açıklamalarına şöyle devam etti:

ÜLKÜCÜLER REJİM DEĞİŞİKLİĞİNE HAYIR DİYECEK

“AKP seçmeninin bir bölümü, açıktan söyleyemiyor ama hayır oyu kullanacaklarını özel olarak ifade ediyorlar. Ülkücüler de Bahçeli'yi defterden sildi. Vatanını seven ülkücüler Bahçeli'nin AKP ve Erdoğan'a teslim olduğunu ifade ediyorlar. MHP seçmeninin yüzde 90'ı referandumda hayır oyu verecek.''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15