CHP'li Vekillerden Kendini Yakan Vatandaşa Ziyaret!

CHP’Lİ DÖRT VEKİL KENDİNİ YAKAN SIDKI AYDIN'A ZİYARET ETTİ...

14 Ocak 2018 Pazar 13:52
CHP'li Vekillerden Kendini Yakan Vatandaşa Ziyaret!

CHP’li vekiller önceki gün Meclis önünde geçim sıkıntısı nedeniyle kendisini ateşe veren Sıdkı Aydın’ı ziyaret etti.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkan Vekili Şenal Sarıhan, Ankara Milletvekili Murat Emir, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu bir iş kazası geçirmeden önce inşaatlarda  çalışan ve yaklaşık beş yıldır işsiz olan Aydın’ı hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Dün de  Ankara Numune Hastanesi’nde vatandaşı ziyaret eden Sarıhan, Aydın’ın yoğun bakımda olduğunu ve tedavisinin sürdüğünü söyledi.

“Geçinemiyorum” diyerek Meclis önünde kendini yakan inşaat işçisi Sıtkı Aydın, alacakları için açtığı davanın yıllardır sürdüğünü, bunu duyurmak için Meclis’in önüne geldiğini söylemişti.  AKP’ye oy veren ve 15 Temmuz’da sokağa çıkarak darbe girişimine direnen vatandaşlar arasında olduğunu belirten 15 yıllık kalıpçı ustası Aydın, Sinpaş GYO’nun Ankara’daki Altın Oran adlı toplu konut projesinde çalışırken 2013’te kaza geçirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15