CHP'li Zeybek: İktidara GÜVEN kalmamıştır

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Havza Belediye Başkan adayı Mehtap Demiralp Yeşilbaş ve proje tanıtım toplantısında konuştu. Zeybek şunları söyledi: İktidar partisi,  adayları; Merkezi yönetim ve bazı Belediyeleri 17 yıldır yönetmesine rağmen yeni bir siyasi parti gibi vaatlerde bulunuyorlar. 17 yıldır ülkeyi ve Samsun’un Belediyelerini yönetiyorsunuz, yapılacakları neden yapmadınız? Sizi engelleyen birilerimi vardı. Ülkeyi ve Belediyeleri ağır borç yükü altına sokan anlayış, şahlanış dönemini yaşatacağız gibi güven duyulmayan açıklamalarda bulunuyorlar. Dün söylediklerinizin hangisini yaptınız ki vatandaşlarımız sizlere güvensin.

26 Mart 2019 Salı 15:48
CHP'li Zeybek: İktidara GÜVEN kalmamıştır

Büyük sayısal çoğunlukla iktidar oldunuz. Vaatlerden başka hiçbir şey yapamadınız ve bütün yetkileri tek kişiye teslim ettiniz. İktidar inandırıcılığını yitirmiş, seçmeni vaatlerle oyalamaya çalışıyor. Ülkemizin dışta ve içte yaşadığı olumsuzlukların sebeplerinin büyük çoğunluğu 17 yıllık iktidar ve tek adamdır. Ülkemizde yaşayan bütün yurttaşlarımız, söz verip yapmayan iktidara gereken dersi verecektir.

ÜRETİM YERİNE RANTA YATIRIM YAPTILAR

İktidar, ülkeyi ve yurttaşı borç batağına sokarken! İktidar partisinin yönettiği Belediyelerin yöneticileri de Belediyeleri ödeyemeyecekleri borçların altına sokmuşlardır. Tek adam yönetimindeki Belediyelerin borçları nedeniyle çalışanların ücretlerini zamanında ödeyemediği bu durumun çalışanları zora soktuğu bilinmektedir. Uzun süredir ülkemizi yöneten iktidar ve yönetmiş olduğu Belediyelerin halkımızın derdine derman olması imkânsızdır.

    İktidar ve Belediyelerinin yaptıkları en iyi iş borçlanmak olmuştur. Kullandıkları kredilerle her aşamada üretimi desteklemek yerine, yandaşa, ranta ve beton yığınlarına destek verdiler.

Milletimizin bütün bireylerinin çok dikkatli olması ve önemli bir süreç içerisinde olduğumuzu bilmeleri gerekir. Üretmeden tüketmeyi, borçla yaşamayı alışkanlık haline getirmiş iktidara gerekli dersi veriniz! “Borç alan emir alır” sözünü hatırlatmayı unutmayınız.

“Millet ittifakı” nın açık, şeffaf,  hesap veren, üretimi, büyümeyi ve hakça paylaşmayı ilke edinmiş yönetim anlayışına destek olunuz. Havzada adayımız Mehtap Demiralp Yeşilbaş’ın başkanlığında halkın menfaat ve çıkarlarını düşünerek! Havzamıza en iyi biçimde hizmet etmelerinin yolunu açınızız. Millet ittifakının adayları Milletin çıkarlarını önde tutacak yapıda olan arkadaşlarımıza gerekli desteği veriniz! Kalkınmayı birlikte başaralım.

  31 Mart 2019 Mahalli seçimlerinde;  Samsun Büyükşehir belediyesi ve İlçe belediyelerindeki başarısız belediyelerin yerine başarılı olabilecek adayların seçilmesi için bir fırsattır. Bu fırsatı iyi kullanın, halkımızın derdine derman olabilecek, üretecek, büyümeyi sağlayacak ve hakça paylaşımda Adil olacak yöneticileri seçiniz. Millet ittifakı belediyelerinde ülkemiz ve yurttaşlarımız kazanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15