CHP'li Zeybek: "Rüşvet almak da, vermek de suçtur!"

CHP SAMSUM MİLLETVEKİLİ KEMAL ZEYBEK HAVZA İLÇE KONGRESİNDE KONUŞTU...

15 Aralık 2017 Cuma 13:07
CHP'li Zeybek: "Rüşvet almak da, vermek de suçtur!"

Cumhuriyet Halk Partisi Havza ilçe Kongresinde konuşan Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Siyasal iktidar ülkeyi iyi yönetemediğini, Bazı Bakanların yolsuzluklarının dünya kamuoyunun gündeminde, ABD mahkemelerinde itirafçı olan bir kişi tarafından ayrıntılı biçimde anlatılıyor olması üzücüdür. ABD mahkemelerinde görülmekte olan davanın adeta ülkemizi yargılar biçimde dile getirilmesi hepimizi üzmektedir.
                 Rüşvet almak ve vermek bir suçtur. Bu olaylara fırsat veren, zemin hazırlayan, rüşvet alan ve verenleri yargılamayan siyasal iktidar sorumludur.
VERGİLENDİRİLMİŞ KAZANÇ KUTSALDIR
                Samsun milletvekili Kemal Zeybek;  İktidarın tepe noktasında bulunanların; çocuklarının, yakınlarının para hareketleri dikkat çekicidir. Ticaretin kural ve kanunlar çerçevesinde yapıldığın da vergilendirilmiş kazancın helal olduğunu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. “MAN” Adası belgeleriyle yakın akraba ve çocukların para havale belgeleri ile bazı bilgilerin açığa çıktığını, elde edilen kazançların hangi yolla kazanıldığının belirsiz olduğunu görüyoruz.
YERLİ OTOMOBİL SAMSUN DA ÜRETİLSİN
                  Samsun milletvekili Kemal Zeybek;    Yerli Otomobil üretimi Samsun da yapılmalıdır. Bölgemizde yaşanan hızlı göçün durdurulması için yerli Otomobil üretimi İlimiz sınırları dâhinde üretilmesi; bölgemizde işsizliğe çare olacak ve göçü yavaşlatacaktır. Yerli otomobil üretim yeri olarak; Özellikle üçüncü sınıf tarım arazisi olarak tanımlanan, sulanamayan arazilerin üzerinde kurulması uygun olacaktır. Bu özelliklere sahip arazi Havza da vardır. Yerli otomobilin Samsun da üretilmesi için yapılacak çalışmalara her konuda elimizden gelen desteği vereceğiz, sorumluluk içerisinde davranacağız. 
EN İYİ SAVUNMA SALDIRMAKTIR
                       Samsun milletvekili Kemal Zeybek;    Ülkemizi yöneten Siyasal İktidarın politikalarının doğru olmadığını, rüşvet ve yolsuzluğa bulaşan iktidar; yolsuzlukları yok etmek yerine, bu yolsuzlukları açığa çıkaranlara saldırarak baskın çıkmaya çalışıyorlar. Yolsuzluklarını kapatma koşulu ile Belediye Başkanlarını istifa ettiriyorlar. Kendi Belediyelerinde yaşanan; hesap vermez yolsuzlukların üzerini örtmek için CHP’li Belediyeleri işin içine dâhil etmeye çalışıyorlar! Boşa uğraşmayın CHP’li Belediyelerin veremeyecek hesabı olamaz. Ataşehir Belediye Başkanımıza isnat etmeye çalıştığınız suçlardan Mahkemelerde yargılanıp Beraat ettiğini herkes bilsin.
                  Samsun milletvekili Kemal Zeybek;   Cumhuriyet Halk Partisinin örgütleri hepiniz, hepimiz çok çalışmak zorundayız, karşımızda siyasal iktidarın yanında, İktidarın nimetlerinden beslenmeye alışmış “Havuz” medyası ve çıkar çevreleri vardır. 2019 yılında yapılacak Yerel, Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için şimdiden çalışmaya başlamamız gerekiyor.“ CHP iktidarı yakın bunu başaracağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.12.2017 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15