CHP'li Zeybek, Samsun Artı Bilim Koleji ile birlikte Anıtkabirde!

  Kemal Zeybek ANITKABİRDE... Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Samsun Artı Bilim Koleji ile birlikte Anıtkabirde.

19 Kasım 2017 Pazar 14:05
CHP'li Zeybek, Samsun Artı Bilim Koleji ile birlikte Anıtkabirde!

Samsun da eğitim, öğretim veren Artı Bilim Koleji; Bir dizi etkinlikte bulunmak üzere; yönetici, Öğretmen, öğrenci velisi ve öğrencilerden oluşan gurup gün boyu Ankara da inceleme yaparak son olarak Anıtkabir deki törenle günü tamamlayıp, Samsun’a döndüler.

                         “İRFANI HÜR, VİCDANI HÜR” NESİLLER GELECEĞİMİZDİR

Samsun Artı Bilim Koleji gezisinin her safhasını takip eden ve Anıtkabir deki programa katılan Samsun milletvekili Kemal Zeybek;  Dünyanın örnek aldığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve ilkelerine bağlı nesilleri görmek beni son derece memnun, mutlu ediyor. Kurtuluş Savaşının temellerini atıldığı Samsun’da böyle eğitim veren eğitim kurumlarının olması, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Artı Bilim Koleji yönetici ve öğretmenlerini kutluyorum. “İrfanı hür, vicdanı hür” yönetici ve öğretmenlerin; Bilimsel düşünceyi benimsemiş, özgür düşünen öğrenciler yetiştireceğine inanıyorum. Bu gün Atamızın huzurunda olan; Atatürk ve devrimlerini anlamaya çalışan gençlerimizi, velileri, organizasyonu gerçekleştiren yönetici, öğretmenleri tebrik ediyorum.

Samsun Artı Bilim Koleji yönetici ve öğretmenleri; Gün içerisinde bizimle irtibat kuran, gezi ve incelememizi takip eden son durağımız olan Anıtkabirde bizlerle birlikte olan Samsun milletvekilimiz Kemal Zeybek’ e sonsuz teşekkürler ederiz. Bizim hedefimiz “İrfanı hür, vicdanı hür” nesiller yetiştirmektir. Bilimsel eğitimden taviz vermeden öğrencilerimizi Atatürk İlkeleri ışığında eğitip, öğretmeye devam edeceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15