CHP'li Zeybek Vezirköprü'de halkla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; CHP Vezirköprü İlçe Başkanlığını ziyaret ederek; yeni yönetim kuruluna başarılar diledikten sonra; Vezirköprü de esnaf ve halkın sorunlarını dinledi.

16 Ocak 2018 Salı 15:10
CHP'li Zeybek Vezirköprü'de halkla buluştu

ESNAF VE HALK MUTSUZ

     Samsun milletvekili Zeybek’e vatandaşlar sorunlarını anlatabilmek için yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi. Kahvelerde vatandaşlarla ve sokaklarda esnafın sorunlarını dinleyen Kemal Zeybek; Ülkemizde büyüme rakamları açıklandı, bu büyüme rakamları sizlerin gelirlerine yansımış olmalı, toplumun bütün kesimlerini dinliyoruz. Halinden memnun kimse ile karşılaşmıyoruz, herkes halinden şikâyetçi. Çarşı, pazara bakınca zaten durum kendini gösteriyor. Kahveler dolu insanlar mutsuz! Esnaf kepenk kapatıyor, vatandaşlarımız kart borcuna batmış, çarşıda durumundan memnun esnaf da, müşteride göremiyoruz.

     Toplumda, bunca memnuniyetsizlik ve geçim sıkıntısını hissetmeyen bir kesimin varlığı da bilinen bir gerçektir. İktidarın nimetlerinden nemalanan bir kesim rahat yaşam sürdürürken, toplumun büyük kesimi ekonomik sıkıntılar çekmektedir.

YOLLAR YETERSİZ VE BAKIMSIZ

     Vezirköprü-Havza arası karayolunun uzun yıllardır yapılamamış olması sonucun da; Yaşanan kazalarda; maddi hasarlı kazalarla birlikte can kayıplarının yaşanması da son derece üzücüdür. Vezirköprü- Havza arası yaklaşık 30 km lik yol biran evvel yapılmalıdır. Kabalı, Kaplancık, Samur, İmircik köy yollarının yapılmadığı;  Ayrıca köy yollarının bakımsız olduğu, bu konuda sıkça şikâyet ve taleplerin olduğunu da biliyoruz. Köylerin adını mahalle yapmakla hizmet gitmiyor! Yolların bakım ve onarımı mutlaka yapılmalıdır.

                                              

Son Güncelleme: 16.01.2018 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15