CHP'li Zeybek: YOLSUZLUK DOSYALARI kapatılamaz!

KEMAL ZEYBEK CHP ATAKUM İLÇE KONGRESİNDE KONUŞTU... YOLSUZLUK DOSYALARI KAPATILAMAZ

17 Aralık 2017 Pazar 13:50
CHP'li Zeybek: YOLSUZLUK DOSYALARI kapatılamaz!

          Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Ülkemiz sıkıntılı bir süreç ten geçiyor, bu sürecin sorumlusu iktidarda bulunan siyasal partidir. Öngörüsüz dış politikalarla komşu devletlerle bir kavgalı, bir barışık olmamız ülkemize olan güveni sarsmıştır.

HALKIN İRADESİNE SAYGI GÖSTERİLMELİ

          Belediye Başkanlarına baskı uygulayarak, yolsuzluk yaptıklarını dosyaların kapatılacağını ima ederek, istifa ettirerek görevlerinden uzaklaştırıyorlar.

           Bir Belediye Başkanının usulsüz ve yolsuzluk dosyaları var ise! Bu dosyaları Siyasal İktidar derhal Cumhuriyet Savcılarına bildirmelidir ve mahkeme yolunu açmalıdır. Siyasal iktidar yolsuzluk dosyalarını kapatmakla büyük suç işliyor, suça ortak oluyor, İktidar kendini aynı zamanda mahkemelerin yerine koyuyor.

      Samsun milletvekili Kemal Zeybek;  Halkın oyu ile seçilmişlerin suçları nedeniyle mahkemeler tarafından yargılanıp cezaları onandıktan sonra görevlerinden uzaklaştırmaları doğru olur kanaatini taşıyorum. Siyasal iktidarın aklama veya suçlamada mahkemelerin yetkilerini kullandığına şahit oluyoruz. Görevlerinden istifa ettirdiğiniz Belediye Başkanlarının istifa gerekçeleri nelerdir.

      Demokratik yöntemlerle görev başına gelenlerin görevden alınma kurallarına uyulmadığını görüyoruz. Siyasal iktidar “Yargı ve Yürütme” yetkisini birlikte kullanıyor. Yapılan her işte unutmayın “Hak-Hukuk- Adalet” ten ayrılmayın. Toplumda Adalet duygusunun zayıflaması, yara alması onarılması zor sorunları da beraberinde getirecektir.

HORMONLU BÜYÜME

       Samsun milletvekili Kemal Zeybek;  Büyüme rakamları “11,1” olarak açıklandı, büyümüşüz! Kimler nasıl büyümüş! Büyümenin içinde; köylü, emekli, memur, işçi, esnaf ve dar gelirlileri göremiyoruz. Hormonlu büyüme olarak nitelenen büyüme içerisinde emekçi kesimleri göremiyoruz. Tarım perişan, market raflarını ithal ürünler dolduruyor. Mercimek Kanada, Nohut Arjantin, Fasulye Hindistan, Et Sırbistan dan geliyor. Üretici borç batağında ürettiği, yetiştirdiği ürünleri maliyetin altında satıyor. Köylü köyünü, esnaf dükkânını terk ediyor. Yaşanan olumsuzlukların sorumlusu ülkeyi 15 yıldır yöneten iktidardır.

CHP DEMOKRASİNİN ÖNCÜ PARTİSİ

        Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Cumhuriyet Halk Partisi Demokrasiyi ülkemize getirerek öncülük yapmıştır. Demokratik kuralların en iyi işlediği parti CHP’sidir. Demokratik kurallar içerinde Atakum İlçe kongremizi yapacağız. Birden fazla adaylı seçimleri demokratik bir yarış ve zenginlik kabul ediyoruz. Bu anlayışla kongremizi tamamlayacağız.

     Erkene alınmaması durumunda 2019 yılında Yerel, Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacaktır. Ülkemiz ve Partimiz için çok önemli seçimlere hazırlanmak için şimdiden çalışmalıyız. Yerel de, Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olabilmek için herkesin çok çalışması gerekmektedir. CHP Atakum İçe Başkanlığı için aday olan; Başkan adayları ve yönetim kurullarına başarılar diliyorum.

        Seçim sonrasında göreve gelecek; Başkan ve arkadaşlarının partimizi her platformda en iyi şekilde temsil edeceklerine ve CHP İktidara taşıyacaklarına olan inancım tamdır.” CHP iktidarı” yakın, bunu başaracağız! diye konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15