CHP'li Zeybek: Yolsuzluklar UTANÇ verici

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Kavak ve CHP Çarşamba İlçe Kongrelerinde konuştu ve şu mesajları verdi:

03 Aralık 2017 Pazar 15:18
CHP'li Zeybek: Yolsuzluklar UTANÇ verici

"Saygı değer Cumhuriyet Halk Partililer! İlçe yöneticileri, Kadın kolları, Gençlik kolları, değerli misafirler, basınımızın temsilcileri; Ülkemizde gündem hızla değişiyor ve dünya gündemine oturuyoruz! Ancak dünya gündemine oturmamız yolsuzluk, rüşvet olayları ile oluyor. Ülkemiz için olumlu bir durum değil, utanılacak bir olaydır. Yapılan usulsüz işlemler, yolsuzluk, rüşvet ve para transferleriyle olumsuz imajla dünya gündemine oturuyoruz. Mevcut siyasal iktidar ülkemizi iyi yönetemiyor! İktidarın Bakanları, yönetenlerin çocukları, yakınları, akrabaları, yandaşlarının usulsüz ve rüşvet işlerinde adları geçmektedir. Siyasal iktidar, yandaş ve yakınların yaptığı olumsuz işlerin bedelinin 80 milyon Halkımız birlikte ödeyecektir. Ahlaki değerlere sığmayan bu işlemlere alet olan herkim varsa! lanetliyorum.

                                             YAPILAN İŞLER AHLAK DIŞIDIR

        Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Ticaret yapmak herkesin hakkıdır. Burada bir sınırlama yoktur. Ticaret yapanlar Türk Ticaret Kanununa uyma sorumluluğu vardır. Uluslararası ticaret yapıyorsa Dünya ticaret örgütünün belirlediği kurallar çerçevesinde ticaret yapmakla yükümlüdürler. Rüşvet almak ve vermek dünyanın bütün ülkelerinde suçtur.

       Ticaret yapanlar, ticaret yaptıkları ülkelerde kanunlara uymak ve vergi vermek zorundadırlar. Ancak bütün gücü kendilerinde hisseden iktidar yakınları, yandaş ve akrabalar unutmasınlar bunun birde “AHLAKİ” yönü vardır.

        Siyasal iktidarın yetkililerinin çocukları vergi cennetlerinde usulsüz biçimde servetlerine servet katarken, fakir, fukara çocukları Vatan için canlarını veriyorlar.

       Doğruları söyleyen, Muhalefeti ve herkesi çirkin siyaset yapıyorlar diye suçlayan iktidar ülkeyi yönetemiyor. Rüşvet ve yolsuzluk yalnız hükümeti değil, Türkiye Cumhuriyeti devletini zan altında bırakıyor. Reza Zarrab olayında vatandaşın bir dahli ve karı var mıdır? Yoktur. Yarın bunun yaptığı yolsuzluklardan dolayı ülkemize bir ceza verilmesi durumunda bu bedeli Türk Halkı ödeyecektir.

        Yolsuzluk her tarafta hesap veremiyorlar!  AKP Genel başkan yardımcısı; Suriyelilere 30 milyar dolar harcadıklarını söylüyor! Hesabını verin deyince hesabı veremiyorlar. Hesap veremeyen yanlış işler yapmış ve paraları yanlış kullanmıştır. Borçları ödedik diyerek kamuoyunu yanıltan iktidar bütçeye 72 milyar faiz gideri koymuş! Hani borçları ödemiştiniz.

                         ÖRGÜTLERİMİZ PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAKTIR

   Samsun milletvekili Kemal Zeybek;   Bütün yolsuzluk ve rüşvet olaylarının hesabını sorabilmek için İktidar değişmelidir. Bunun için Cumhuriyet Halk Partisi İL-İLÇE, Kadın kolları, Gençlik örgütleri ve Cumhuriyet sevdalıları çok çalışarak CHP iktidarını gerçekleştirmelidir. Kongrelerimiz iktidara yürüyüşün başlangıcı olsun.  Cumhuriyet Halk Parti iktidarında; Ülkemizin dar gelirli kesimleri milli gelirden hak ettikleri payı mutlaka alacaktır. Yolsuzluk, hırsızlık ve rüşvetçilerden hesap sorulacaktır.

      Cumhuriyet Halk Partisi her kademesin de görev yapmak çok önemlidir. Göreve seçilecek Başkan ve yönetim kuruluna şimdiden başarılı çalışmalar yapmalarını temenni ediyorum. Göreve gelecek yönetimden acilen Kadın ve gençlik kollarının aktif hale getirilmesini bekliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15