CHP şeker komisyonu KASTAMONU'YA gidiyor

Hükümetin 14 şeker fabrikasını satma kararı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba koordinasyonunda kurulan komisyon, Kırklareli, Afyon, Uşak, Burdur, Ankara, Malatya, Kahramanmaraş, Çorum, Amasya, Tokat, Yozgat, Kırşehir, Erzincan, Erzurum, Kars, Ağrı, Van, Muş, Elazığ ve Konya fabrikalarının ardından yarın da (22 Mart Perşembe) Kastamonu Şeker Fabrikasında işçiler, çiftçiler ve vatandaşlarla buluşacak.

21 Mart 2018 Çarşamba 12:48
CHP şeker komisyonu KASTAMONU'YA gidiyor

Milletvekilleri Veli Ağbaba, Kadim Durmaz, Melike Basmacı, Burcu Köksal, Okan Gaytancıoğlu, Türabi Kayan, Özkan Yalım, Mustafa Tuncer, Nurettin Demir ve Parti Meclisi üyesi Yıldırım Kaya'dan oluşan heyet, Şeker Fabrikasına doğru başlayan ve "Ağzımızın tadı bozulmasın, Şeker Fabrikamız kapanmasın" başlığıyla düzenlenen Şeker Yürüyüşüne saat 11.00'de Bozoğlak Köyü mevkiinden katılacak. Ardından saat 14.00'te Kastamonu Şeker Fabrikası önünde basın açıklaması yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15